ورود ۷ روز استفاده رایگان

به صورت کلی به فرآیند جلب توجه مخاطبان در راستای اهداف تجاری برای کسب و کار از طریق شبکه های اجتماعی ، بازاریابی شبکه های اجتماعی گفته می شود.

بازاریابی شبکه های اجتماعی می تواند با هدف برند سازی و معرفی برند یا فروش محصول و یا هدایت کاربران به وب سایت صورت پذیرد.

در تعریف دیگر می توان گفت: بازاریابی شبکه های اجتماعی ، یکی از روش‌های بازاریابی اینترنتی است که ما سعی می‌کنیم تا با حضور فعال در آن‌ها، مخاطب را با برند خودمان درگیر کنیم؛ برخی از اهداف بازاریابی‌ مان را تحقق بخشیم؛ بازدید وب‌سایت‌مان را افزایش دهیم؛ و یا وضعیت سئو وب‌ سایت‌مان را بهبود بخشیم.

از اصلی‌ترین اهداف فعالیت ما در رسانه‌های اجتماعی یا استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی این است که محتوایی تولید کنیم که برای مخاطب جذاب باشد و حتی الامکان آن را در صفحه شخصی خودش به اشتراک بگذارد و با این کار بتوانیم این دو مورد را افزایش دهیم:

  • آگاهی از برندمان
  • دسترسی مخاطب

اهمیت شبکه های اجتماعی در بازاریابی اینترنتی

با گسترش شبکه های اجتماعی (از قبیل فیسبوک، توئیتر، اینستاگرام، وایبر و ….) و با توجه به آمار روز افزون کاربران در این شبکه ها ( ۱ نفر از هر ۹ نفر در جهان عضو فیسبوک هستند، روزانه ۵۰۰.۰۰۰ نفر به کاربران توئیتر اضافه می شوند، یوتیوب ماهانه ۴۹۰ میلیون بازدید کننده دارد، ۳ میلیون کاربر روزانه به فیسبوک می روند و بسیاری آمار دیگر ) بنابراین می توان دریافت که به راحتی می توانید از طریق شبکه های اجتماعی بهترین روش کسب در آمد را داشته باشید.

در شبکه های اجتماعی مشتریان را در جایی که هستند ملاقات می کنید، کالای خود را می توانید به صورت تصویر و یا ویدئو که از تاثیر گذاری بیشتری نسبت به متن برخوردار است قرار دهید و با استفاده از تصاویر محصولات خود را معرفی کنید، برای هر محصول می توانید لایک و کامنت دریافت کنید، در صورتیکه یک مشتری از محصول شما راضی باشد، آن محصول را با دوستان خود به اشتراک گذاشته و همین طور آنها به دیگران… محصول شما در عرض چند دقیقه و یا نهایت چند ساعت به تعداد قابل توجهی از افراد معرفی می شود و باعث می شود که برند شما در ذهن مخاطب ثبت شود.

با حضور خود در این شبکه ها به مشتریانتان این امکان داده می شود که با برند شما ارتباط نزدیک داشته باشند و از طرفی حضور شما در رسانه های اجتماعی علاوه بر این بر اعتبار و شهرت شما می افزاید. استفاده از این شبکه ها سرعت شناساندن ما را به مشتریان افزایش می بخشد.

مدیریت شبکه های اجتماعی

امروزه تقریبا بسیاری از مردم دنیا برای برقراری ارتباط با دوستان خود، رفع نیاز های آموزشی و پژوهشی، خرید مایحتاج زندگی یا بهره مندی از خدمات مورد نیاز و حتی برای پر کردن اوقات بیکاری خود از این شبکه های اجتماعی و رسانه های گروهی استفاده می کنند.

محبوبیت و مقبولیت هر یک از این شبکه های اجتماعی به نوبه خود سبب شده است که کسب و کارها و برندهای مختلف در هر زمینه ای برای بازاریابی، تبلیغات، شناختن خود به مخاطبان، عرصه محصولات و خدمات و… فعالیت های عظیمی را در این شبکه های اجتماعی متمرکز کنند. شما برای مدیریت، تحلیل و انالیز شبکه های اجتماعی خود، می توانید در مدیر هاب ثبت نام کنید.

استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی

به طور کلی استراتژی های بازاریابی شبکه های اجتماعی می تواند موارد زیر را شامل شود:

طراحی و ساخت صفحات شبکه های اجتماعی

طراحی این صفحات باید بسیار جذاب و همراه با تصاویر و لوگوی محصول باشد.

یک طراحی خوب می تواند باعث جذب مشتری و مخاطب شود.

مدیریت شبکه های اجتماعی

مدیریت و تولید محتوا در شبکه های اجتماعی بسیار دارای اهمیت است و مهم ترین استراتژی بازاریابی شبکه های اجتماعی است.

یک محتوای خوب می تواند مخاطب را تشویق به خرید محصول و یا مشتری بالقوه کند.

رقابت در شبکه های اجتماعی

در بازاریابی با شبکه های اجتماعی باید به طور مداوم رقبای خود را زیر نظر داشت تا بتوان روش ها و ترفندهای تاثیرگذار را انتخاب و به کار گرفت.

تبلیغ صفحه شبکه های اجتماعی

می توان از طریق همان شبکه اجتماعی، صفحه خود را تبلیغ کرد تا بیشتر در معرض دید قرار گیرد و این باعث افزایش مخاطبان شما می شود.

بازاریابی شبکه های اجتماعی

بعضی از اصطلاحات شبکه های اجتماعی

محتوا (content): به هر چیزی که شما ارسال می‌کنید در این رسانه ها محتوا می‌گویند.

متن (Context): گری وینچوک در پست خودش در سال ۲۰۱۲ به شوخی گفت: اگر محتوا پادشاه باشد، پس متن خدا است.

خوب این متن است که شما برای همه چیز استفاده می‌کنید مثل ویدیو، اینفوگرافیک و… .

هشتگ (Hashtags): “«هشتگ عبارت است از واژه یا عبارتی که قبل از آن علامت # آمده و داخل پیامی برای شناسایی کلمه‌ی کلیدی یا موضوع موردعلاقه استفاده شده است و یافتن آن‌ها را آسان می‌کند.»”

اشتراک‌گذاری (share): وقتی مطالب شما جذاب و مفید باشد برای مخاطبان و بتوانید با آن‌ها ارتباط برقرار کنید آن‌ها محتوا شما را به اشتراک می‌گذارند و این بهترین حالت ممکن از استفاده از بازاریابی شبکه های اجتماعی است.

تبلیغات در شبکه های اجتماعی

اهمیت تبلیغات با توجه به بالا رفتن رقابت افزایش یافته و دیگر نمی توان تنها راه تبلیغات را به رسانه های اجتماعی چون تلویزیون و رادیو… خلاصه نمود و تأثیر شبکه های اجتماعی را نادیده گرفت.

افزایش تعداد کاربران استفاده کننده از این شبکه ها، این موضوع را می رساند که رقابت تا حد زیادی در آن ها افزایش یافته تا جایی که آمارها نشان می دهند، بیشتر کسب و کارهای کوچک و بزرگ از همین شبکه ها برای تبلیغ کالاها و فعالیت های خود استفاده می کنند.

ایجاد کمپین های تبلیغاتی می تواند یک محصول را دائماً در مقابل دیدگان مخاطبان قرار دهد. این امر در گذشت زمان باعث تشویق آن ها به خرید محصول معرفی شده می نماید و با تداوم این کار خواهید دید که همین مشتریان به خریداران دائمی تبدیل می شوند.

امروزه افراد دوست دارند مسیر زندگی شان را با پیشرفت تکنولوژی تطبیق دهند امّا توجّه به این نکته مهم است که افراد مانند گذشته به خرید یک محصول روی نمی آورند بلکه ابتدا اطلاعات زیادی در مورد آن به دست آورده و اگر آن تبلیغ متناسب با محصول ارائه شده نباشد، به سرعت کانال خرید خود را تغییر می دهند؛ پس در تبلیغات خود به این امر توجه زیادی معطوف نمایید.

سایت در حال به روز رسانی می باشد و ممکن است برخی از بخش های سایت موقتا کار نکند.

+