در این مقاله به آنالیز بازاریابی در لینکدین پرداخته ایم تا بازاریابی لینکدین شما با موفقیت رو به رو شود.

با مدیر هاب همراه باشید.

بسیاری از افراد برای انجام بازاریابی‌های اینترنتی، شبکه اجتماعی لینکدین را انتخاب می‌کنند. زیرا در لینکدین، امکانات منحصربفردی برای توسعه‌ی این کسب و کارها وجود دارد.

برای شروع بازاریابی در لینکدین، معمولا پس از ساخت صفحه شرکتی و صفحات ویترین، بهتر است پروفایل خود بهینه‌سازی کرد تا بهتر دیده شود. پس از آن، با یک برنامه ریزی دقیق باید استراتژی بازاریابی خود را مشخص نمود و از روش‌های تبلیغات در لینکدین برای معرفی محصولات و خدمات خود استفاده کرد.

شاید تصور کنید که با انجام دقیق این مراحل، کار تمام است! و دیگر باید منتظر نتایج بازاریابی بمانید؛ در حالی‌که این‌طور نیست! با انجام این مراحل، تازه کار اصلی شما شروع می‌شود!

کار اصلی شما این است که ببینید آیا بازاریابی که انجام می‌دهید، موفقیت آمیز هست یا نه! آیا این همه وقت و هزینه‌ای که برای انجام تبلیغات در لینکدین صرف کرده‌اید، فروش شما را بیشتر کرده است یا نه!

اگر آنالیز بازاریابی در لینکدین را با دقت انجام داده باشید، می‌توانید با نقاط مثبت و منفی کسب و کار خود آشنایی پیدا کنید؛ در نتیجه، استراتژی بهتری برای تبلیغات در نظر بگیرید.

در شبکه اجتماعی لینکدین، انجام آنالیز بازاریابی بسیار راحت‌تر از چیزی است که فکرش را می‌کنید! ما در ادامه‌ی این مقاله، به شما کمک می‌کنیم تا آنالیز بازاریابی خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.

بازاریابی لینکدین

در آنالیز بازاریابی به چه چیزهایی باید توجه کنیم؟

در آنالیز بازاریابی می‌خواهیم بدانیم که آیا استراتژی ما برای تبلیغات، جذب مخاطب و فروش محصول، درست عمل می‌کند یا نه؟! و اینکه چگونه می‌توان بازدهی فروش و رضایت مشتریان را افزایش داد؟!

برای پاسخ به این سوالات باید ابتدا با فاکتورهای مهم در آنالیز بازاریابی آشنا شویم. در بازاریابی‌های اینترنتی، مخاطب از سه مرحله عبور می‌کند تا به یک مشتری تبدیل شود؛ این سه مرحله عبارتند از:

  • ۱- آگاهی یا Awareness : اولین مرحله در جذب مخاطب، آگاهی دادن به اوست؛ در این مرحله، با انجام تبلیغات صحیح باید مخاطب را نسبت به محصولات و یا سرویس‌های شرکت آگاه نمود.
  • ۲- جلب توجه یا Consideration : پس از آگاهی بخشی به مخاطب، باید نظر او را جلب کرد. هرچه نوع تبلیغات و نحوه‌ی ارائه‌ی آن، حرفه‌ای‌تر باشد، جذابیت بیشتری برای مخاطب خواهد داشت.
  • ۳- تصمیم گیری نهایی یا Decision-Making : در این مرحله، مشتری با توجه اطلاعاتی که از طریق تبلیغات کسب کرده است، اقدام به خرید از شرکت می‌کند. پس در این مرحله، او از یک مخاطب به یک مشتری تبدیل شده است.

برای موفقیت در یک تجارت آنلاین، باید در همه‌ی این مراحل، پا به پای مخاطب حرکت کرد و از او یک مشتری بالقوه ساخت. اگر در هر کدام از این مراحل، مشکلی یا نقصی وجود داشته باشد، بازاریابی ما دچار آسیب خواهد شد و بازدهی آن کاهش پیدا می‌کند.

در آنالیز بازاریابی، اطلاعات مورد نیاز از همه‌ی این مراحل جمع آوری شده و یادداشت می‌شود؛ در پایان نیز، با تجزیه و تحلیل داده‌های موجود می‌توان مشکلات احتمالی را شناسایی کرده و برای حل آن‌ها برنامه‌ریزی کرد.

 

برای مدیریت لیندکین و بقیه شبکه های اجتماعی خود با هر تعداد اکانت در مدیر هاب ثبت نام کنید و ۷ روز استفاده رایگان هدیه بگیرید.