حتما شما هم ایده ای برای کسب و کار اینترنتی داشته اید اما از خود سوال کرده اید که آیا ایده ما پولساز است؟

در این مقاله همراه من باشید تا شما را با تشخیص ایده های پولساز کسب و کار اینترنتی بیشتر آشنا کنم.

البته همانطور که عرض کردم هر کسب و کاری که بخواهید راه اندازی کنید باید از قبل این سوالات را از خود بپرسید و به آن ها پاسخ صحیح دهید. همراه من باشید.

این مقاله را در گروه مدیریت کسب و کار دنبال کنید تا از هر رازی که در این زمینه وجود دارد آگاه شوید.

آیا ایده ما پولساز است؟ از کجا بفهمیم؟

در این قسمت قصد دارم سوالاتی را مطرح کنم که نشان دهنده پولساز بودن ایده انتخابی شماست. اگر به این سوالات قبل از شروع هر کسب و کاری پاسخ درست دهید تضمین کننده این است که ایده ای که انتخاب کرده اید پولساز است و شما را به موفقیت می رساند.

 

آیا تقاضا در حوزه ای که انتخاب کرده اید بالاست یا خیر؟

وجود رقبای زیاد در هر حوزه ای نشان دهنده این است که تقاضا در حوزه مربوطه بالاست.

بر خلاف عقیده خیلی از دوستان ورود به حوزه ای که رقابت زیادی در آن وجود دارد کار اشتباهی است و شانس موفقیت در آن بسیار پایین است باید بگویم این نظریه کاملا اشتباه است.

اگر در هر حوزه ای رقابت بالا باشد این نشان دهنده این است که در آن حوزه تقاضا بالاست و همین موضوع باعث می شود کسب و کاری که قصد راه اندازی اش را دارید آینده دار باشد.

اگر اولین نفر باشید که بخواهید ایده ای را عملی کنید و قبل از شما کسی آن ایده را عملی نکرده است کار شما بسیار پر ریسک و سخت خواهد بود. درصد شکست شما در کسب و کارتان بالا خواهد رفت.

البته این به معنی این نیست که ایده های ناب و دست اول که هنوز عملی نشده اند هیچوقت موفق نمی شوند!

شاید پیش خود بگویید اسنپ اولین بوده که موفق شده است. بله اما با سرمایه گذاری بالا و اینکه آن ایده از قبل در کشورهای خارجی تست شده بود و جوابش را پس داده بود.

ولی این موضوع برای کسانی که با بودجه محدود می خواهند کسب و کاری راه اندازی کنند خطرناک است و احتمال شکست در آن خیلی بالا می رود.

خیلی از افرادی که در حوزه های پررقابت شروع به فعالیت کردند و به موفقیت رسیده اند حالا کسانی هستند که رهبر کسب و کارها و ایده های جدید هستند. بعد از به موفقیت رسیدن در حوزه ای که هزاران رقیب در آن وجود داشته کسب و کاری با ایده جدید راه اندازی کرده اند و اولین در حوزه کاری خود شدند.

مدیریت کسب و کار

درآمد رقبای شما چقدر است؟ آیا تاکنون رشد خوبی داشته اند؟

در جواب سوال آیا ایده ما پولساز است؟ باید حتما این گزینه را مدنظر قرار دهید.

سوال بعدی که باید به آن پاسخ دهید این است که وضعیت درآمدی رقبای شما در حوزه ای که انتخاب کرده اید چقدر است؟ آیا توانسته اند رشد خوبی از لحاظ درآمدی، تعداد مشتریان، افزایش تعداد محصولات و خدمات، افزایش بازدید سایت و … در طول این مدت داشته باشند یا خیر؟

دقیقا این موضوع به موفقیت شما در ایده ای که انتخاب کرده اید مربوط می شود. هرچقدر درآمد آن ها بیشتر باشد مطمئن باشید شما هم پتانسیل این را خواهید داشت که کسب و کارتان را در حوزه انتخابی تان رشد دهید و درآمدتان را افزایش دهید.

با کمی بررسی می توانید متوجه سطح درآمدی رقبایتان شوید. اینکه سایت شان در روز چقدر بازدید دارد، رتبه الکسای آن ها چقدر است، چه تعداد محصول دارند و روند تولید محصولات شان در ماه یا در سال چه طور است و آیا مشتریان شان از خدمات شان راضی هستند یا خیر و … نشان دهند این است که چقدر در کارشان موفق بوده اند. البته این موارد صرفا مثال بود. روش های خیلی زیادی است تا متوجه درآمد آن ها شوید.

 

آیا می توانم نسبت به رقبایم متمایز باشم؟

درست است که در قسمت اول به این موضوع اشاره کردم که در حوزه ای ورود کنید که رقابت در آن زیاد باشد. اما باید بدانید اگر در حوزه ای ورود کنید که رقبای زیادی داشته باشید و شما وجه تمایزی نسبت به آن ها نداشته باشید قطعا شکست می خورید.

به عنوان مثال سایت های زیادی در حوزه درج آگهی رایگان راه اندازی شدند که دقیقا شبیه هم بودند و هیچ وجه تمایزی با هم نداشتند! همه آن ها نابود شدند و فقط دو تا از آن ها که از همه بهتر بودند و مزیت جدیدی نسبت به قبلی ها داشته باقی ماندند.

مزیت رقابتی تنها عاملی است که مشتریان تان شما را به رقبایتان ترجیح می دهند و این مهم ترین عامل برای موفقیت در یک حوزه پر رقابت است. نوع ارائه محصول، پشتیبانی ویژه، کیفیت محصول، نوع بسته بندی و … را می توان نوعی از مزیت رقابتی دانست. البته مزیت رقابتی شما باید طوری باشد که رقبایتان نتوانند از شما تقلید کنند. در این صورت موفقیت از آن شما خواهد بود.

درست مثل شرکت اپل که برای اولین بار گوشی موبایل لمسی را روانه بازار کرد و تا مدت ها دیگر رقبایش در شوک بودند.

شما هم بهتر است قبل از راه اندازی هر کسب و کاری به این فکر کنید که آیا می توانید مزیتی نسبت به رقبایتان برای خود خلق کنید یا خیر؟ معمولا با بررسی رقبا و کمی خلاقیت می توانید از نقاط ضعف رقبا با خبر شوید و همان نقاط ضعف را در خود به عنوان مزیت رقابتی تقویت کنید.

 

 

مدیریت کسب و کار اینترنتی با مدیر هاب

مدیر هاب را می شناسید؟ یک پلتفرم کامل برای مدیریت تمامی شبکه های اجتماعی شما با هر تعداد اکانت!

یعنی با مدیر هاب می توانید پست های خود را زمانبندی کنید، منتشر کنید و تحلیل و بازخورد آن ها را دریافت کنید.

مدیریت کسب و کارهای اینترنتی خود را با خیالی آسوده به مدیر هاب بسپارید.

برای ثبت نام کافیست به صفحه اول بروید و هفت روز استفاده رایگان بگیرید.