مدیر هاب باز هم با مقاله ( استرس شبکه های اجتماعی ) سراغ شما آمده تا به رونق کسب و کارهایتان کمک کند!
این تحقیقات که بر روی بالغ بر یک هزار و ۴۷۹ نفر از مخاطبین فعال در شبکههای اجتماعی صورت گرفته است، نشان میدهد که مخاطبین در صورت تلاش مداوم برای جلب نظر دیگران و همچنین به اشتراگ گذاری پستهای جذاب برای دریافت واکنشهای مثبت، با اختلالات طولانی مدت روحی و استرس مواجه میشوند و سلامت روانی آنها به مخاطره خواهد افتاد.
نتایج تازهترین تحقیقات و پژوهشهای اخیر نشان میدهد که استفاده بیش از اندازه از شبکههای اجتماعی باعث افزایش اضطراب و رقابت با دیگران میشود و در طولانی مدت سلامت روحی مخاطبین را به مخاطره میاندازد.
برای مدیریت همزمان چند اکانت اینستاگرام در مدیر هاب ثبت نام کنید!
استرس شبکه های اجتماعی چیست؟
شبکههای اجتماعی که در سالهای اخیر به شدت از سوی مخاطبین در سنین مختلف مورد استقبال و استفاده قرار گرفتهاند، توجه خیل عظیمی از کارشناسان و متخصصان علم روانشناسی را به خود جلب کرده است تا تبعات و تاثیرات آن بر وضعیت روحی و روانی مخاطبین را ارزیابی و مورد سنجش قرار دهند.
بر اساس گزارشی، حالا به تازگی تحقیقات و بررسیهای جدید صورت گرفته توسط محققان نشان میدهد که هرچه بیشتر مخاطبین پست، مطلب و تصویر در شبکههای اجتماعی خود به اشتراک بگذارند، بیشتر درگیر تعداد لایک، کامنت و واکنشهای دیگر مخاطبین میشوند به گونهای که این امر در طولانی مدت باعث ایجاد و افزایش تشویش ذهنی، وسواس فکری و اضطراب در آنها میشود چراکه آنها همواره در تلاشند تا پستهای خود را به گونهای بر روی پلتفرم شبکه اجتماعی خود به اشتراک بگذارند که بیشترین تعداد لایک و واکنشهای مثبت را از سوی دیگر کاربران دریافت کند و باعث احساس خوب و سرخوشی در آنها شود.
بسیاری از تحلیلگران، استقبال بینظیر و افزایش صعودی استفاده از شبکههای اجتماعی تا حد زیادی مرهون آمدن گوشیهای هوشمند مجهز سیستمعامل پیشرفته و همچنین پشتیبانی از اینترنت همراه و بیسیم وای فای پرسرعت است، چراکه مخاطبین برای اتصال به اینترنت و برقراری ارتباط با دوستان و آشنایان خود، دیگر نیازی نیست رایانه خود را روشن کنند، بلکه تنها با لمس انگشت خود برروی گوشی هوشمند قادر خواهند بود به راحتی وارد پروفایل شبکههای اجتماعی خود شوند و در آن فعالیت کنند.
بیشترین استرس در شبکه های اجتماعی از کدام اپلیکیشن هاست؟
استفاده از شبکههای اجتماعی نظیر فیسبوک، توییتر و اینستاگرام نسبت به سایر اپلیکیشنهای رقیب موجود در بازار نظر و توجه خیل عظیمی از مخاطبین فضای مجازی را به سمت و سوی خود جلب کرده است که در این میان، نوجوانان و جوانان بخصوص در گروه سنی ۱۴ تا ۲۴ سال بیشترین استفاده را از شبکههای اجتماعی و اپلیکیشنهای مربوطه به نام خود به ثبت رساندهاند.
این تحقیقات که بر روی بالغ بر یک هزار و ۴۷۹ نفر از مخاطبین فعال در شبکههای اجتماعی صورت گرفته است، نشان میدهد که مخاطبین در صورت تلاش مداوم برای جلب نظر دیگران و همچنین به اشتراگ گذاری پستهای جذاب برای دریافت واکنشهای مثبت، با اختلالات طولانی مدت روحی و استرس مواجه میشوند و سلامت روانی آنها به مخاطره خواهد افتاد.
شیوع استفاده از فضای مجازی و تکنولوژیهای ارتباطاتی و اطلاعاتی، باعث شده است که قرن حاضر به عنوان قرن اطلاعات و ارتباطات نامگذاری شود. در کنار تمام کارکردهای مثبتی که استفاده از فضای مجازی داشته است، در مواردی به واسطه آن اتفاقاتی در زندگی فردی و جمعی مخاطبین رخ میدهد که استرس و آشفتگی آنها را به همراه داشت.
ورود بیش از حد اطلاعات به ذهن مخاطبین ، ناتوانی در تشخیص خبر از شبهخبر و شایعات، افزایش احتمال نقض حریم خصوصی، احساس امنیت در انجام فعالیتهای اقتصادی و افزایش احتمال کلاهبرداریهای اینترنتی از جمله دلایلی بود که برای افزایش اضطراب در مخاطبین در این یادداشت برشمرده شد. به نظر میرسد عدم اعتماد و افزایش روحیه انتقادی در برابر اخباری که منتشر میشود، عدم انتشار اطلاعات شخصی در فضای مجازی و رعایت اصول امنیتی در استفاده از اطلاعات اقتصادی و بانکی راه حلهایی هستند که میتوان جهت جلوگیری از ایجاد تشویش و اضطراب در مخاطبین به کار برد.
مدیریت شبکه های اجتماعی به دور از استرس
مدیر هاب این امکان را برای شما فراهم کرده است تا با استفاده از یک پنل کاربری، بتوانید به صورت تیمی و گروهی روی شبکه های اجتماعی خود فعالیت داشته باشید و بازدهی بیشتری بگیرید.
در این صورت بدون هیچ استرسی می توانید به مدیریت همزمان اینستاگرام بپردازید و بیشترین بازدهی را شاهد باشید!