از اونجا که بازاریابی اینترنتی در شبکه های اجتماعی خیلی کارآمد و مناسبه، تصمیم گرفتیم دربارش باهاتون صحبت کنیم.

دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی به نوعی از بازاریابی گفته می‌ شه که با استفاده از ابزارهای الکترونیکی مثل رایانه شخصی، تلفن هوشمند و … منتشر شده و از طریق اون به جذب مخاطب پرداخته می‌ شه. همینطور این نوع بازاریابی در کانال‌ ها و بسترهای الکترونیکی متنوعی مثل وب‌سایت، پست الکترونیک و شبکه‌ های اجتماعی عملیاتی می‌شن.

با مدیر هاب همراه باشین.

چه جوری از طریق شبکه های اجتماعی بازاریابی کنیم؟

شبکه های اجتماعی پرکاربرد ترین مجراهای ارتباط عمومی در اینترنت محسوب می شه.

اما اخیرا با توجه به سهولت دسترسی به بسیاری از شبکه های اجتماعی توسط موبایل این موضوع به قدری فراگیر شده که برای خیلی از مردم گذراندن یک روز بدون این شبکه ها تبدیل به امری غیرممکن شده.

تقریبا همه گروه های سنی از شبکه های اجتماعی استفاده می کنن، اما اکثریت کاربران اون ها رو جوانان و نوجوانان تشکیل میدن.

این گروه با توجه به اقتضای سنی تمایل خرین بیشتری برای محصولات مختلف دارن.

پس طبیعیه که بازاریابی و تبلیغات در شبکه های اجتماعی یا سوشیال مارکتینگ هر لحظه گسترده تر شده و تبدیل به مبحث جدی تری  بشه.

در این نوشتار به بیان چگونگی بازاریابی و تبلیغات در شبکه های اجتماعی به نحوی که بیشترین بازدهی رو داشته باشه می پردازیم.

مزایای بازاریابی اینترنتی در شبکه های اجتماعی

  • کمک به شناسایی بهتر کسب‌ و کار و روند برندسازی
  • بررسی و شناخت رفتار و نیازهای مخاطبان
  • وفادار ساختن مشتریان به برند
  • ایجاد فرصت‌های تجاری و تبلیغی بیشتر و سریعتر
  • کاهش چشمگیر هزینه‌ های تبلیغات بازاریابی
  • کمک به ارتقای رتبه در موتورهای جستجو
  • بهره گیری به منظور فعالیت‌های تجاری B2B

بازاریابی اینترنتی

بهترین تکنیک ها برای بازاریابی اینترنتی در شبکه های اجتماعی

برای داشتن کمپین موفقی در شبکه های اجتماعی علاوه بر داشتن یک استراتژی مناسب شبکه های اجتماعی، لازمه یک سری تکنیک هایی رو در این زمینه درنظر داشته باشین که در ادامه به معرفی ۶ تکنیک موثر در شبکه های اجتماعی پرداختیم:

۱-اهداف خودتون رو بیان کنین.

داشتن یک برنامه کامل و هدفمند از هدف موردنظرتان در استفاده از شبکه های اجتماعی بسیار لازمه.

با اینکار همه تلاش های شما برای یک بازاریابی موفق درست انجام می  شه و اگه اهداف تون رو بنویسین، حدود ۳۰ درصد به موفقیت شما در کسب و کارتون اضافه خواهد شد.

۲-مخاطبین هدفتون رو شناسایی کنین

ارتباط داشتن با مشتریان یکی از اصلی ترین نیازهای بازاریابیه و لازمه که مشتریان خودتون رو بشناسید، با کمک روش های زیر می تونین به مخاطبین هدفتون نزدیک بشین و اون ها رو بشناسید:

  • موقعیت جغرافیایی مخاطبین رو درنظر داشته باشین.
  • در تالارهای گفتگو با مخاطبین تون مکالمه داشته باشین.
  • به کامنت های بلاگ ها پاسخ بدین و در بلاگ هایی که مخاطبین هدفتون به شما نزدیکن کامنت بذارین.
  • همه کامنت ها و سوالات رو در شبکه های اجتماعی پاسخ بدین.
  • از ابزارهای آنالیز شبکه های اجتماعی برای گرفتن بازخورد استفاده کنین.

۳-از کارهایی که رقبا میکنه با خبر باشین.

قبل از اینکه بخواین برای شبکه های اجتماعی تولید محتوا کنین بهتره بدونین که رقبا مشغول چه کاری هستن. درنظر داشتن اینکه رقیبان شما کجا هستن این دید رو به شما میده که بتونین استراتژی مناسب برای بازاریابی شبکه های اجتماعی تون داشته باشین. ولی هدف این نیست که ایده رقیبان تون رو بدزدین و یا کپی کنین بلکه از اون ها در بهبود استراتژی تون کمک بگیرین.

برای مدیریت کسب و کار در شبکه های اجتماعی می تونین از پلتفرم کامل و جامع مدیرهاب کمک بگیرین.

۴-برای داشتن محتوای مناسب برنامه ریزی داشته باشین.

بازاریابی شبکه های اجتماعی به داشتن محتوای مناسب بستگی داره، به همین دلیل شما باید ایده ی عالی برای منتشر کردن مطالب بر اساس نیاز کسب و کارتون رو داشته باشین.

محتوای شما نباید نه خیلی جنبه تبلیغاتی داشته باشه و نه خیلی غیر مرتبط با برند تون باشه چون در این صورت تعداد کسانی که شما رو آنفالو میکنن بیشتر خواهد شد. با توجه به تکنیک های شبکه های اجتماعی  سال ۲۰۲۰، محتوایی ویدیویی و محتوایی که خود کاربران تولید می کنن بسیار مورد توجه کاربران خواهد بود.

۵-درنظر داشتن زمان مناسب برای تولید پست ها

انتشار به موقع پست ها در شبکه های اجتماعی میتونه حس اعتماد و احترام به کاربران بده. پس باید به این آگاهی برسید که چه زمانی برای انتشار پست در شبکه های اجتماعی  مناسبه که بتونین با کاربران تعامل داشته باشین.

۶-آنالیز و تحلیل کاربران

پس از ایجاد استراتژی مناسب بازاریابی در شبکه های اجتماعی، برای موفق شدن کمپین هایتان در شبکه های اجتماعی بهتره از ابزارهای تحلیلی برای آنالیز استراتژی تون استفاده کنین که راحت تر بتونین بازاریابی تون رو بهبود بدین.

مدیریت شبکه های اجتماعی

روش های موثر برای بازاریابی اینترنتی در شبکه های اجتماعی

برای شروع بهتره نیاز کاربران رو تجزیه و تحلیل کنین.

استفاده از یک نام تجاری موفق در شبکه‌ های اجتماعی یکی از نیازهای اساسی سوشیال مارکتینگه.

بازاریابی در شبکه های اجتماعی به موازات انتشار مطالب و محتوای با کیفیت و منحصر به فرد پیش می ره. پس بیشتر از حجم تبلیغات به محتوایی که منتشر می کنین توجه داشته باشین.

افراد در شبکه های اجتماعی بخصوص نسخه های موبایلی چندان مایل به خواندن مطالب طولانی نیستن. پس از محتوای مختصر و مفید در کنار جنبه های دیجیتال دیگه مثل تصاویر و ویدیو استفاده کنین.

اهمیت محتوای آموزشی و پرکاربرد در زندگی روزمره انکار نشدنیه و در جذب مخاطب و بهبود روند بازاریابی تاثیر بسزایی خواهد داشت.

در این میان مطالب سرگرمی به عنوان تامین کننده لحظات مفرح برای کاربران شبکه های اجتماعی سودمند به نظر می رسه.

نتیجه گیری از بازاریابی شبکه های اجتماعی مستلزم صبر و حوصله و پشتکار فراوانیه.

برای اثر گذاری هر چه بیشتر، همیشه در دسترس باشین.

نوع مخاطب رو تشخیص داده و با لحن متناسب به بیان مطالب بپردازین.

در مواردی که محصولی در حوزه جغرافیایی خاصی کاربرد بیشتری داره به مسائل فرهنگی محدوده مربوطه دقت کنین.

محتوای مناسب رو در زمان مناسب منتشر کنین. به عنوان مثال بعد از ظهر و عصر زمان مناسبی برای ارسال مطالب سرگرم کنندست.

سعی کنین از تصاویر خلاقانه و حرفه‌ای استفاده کنین.

از ساخت کلیپ های صوتی و تصویری در شبکه های اجتماعی مخصوصا شبکه هایی همچون تلگرام و اینستاگرام غافل نشین.

بازخوردهای مخاطبینتون رو بسیار با دقت تحلیل کنین.

به یاد داشته باشین که حق همیشه با مشتریه. در صورت نارضایتی مشتریان از محصول یا خدمات شما،از بحث کردن بپرهیزین چون نمی تونین برنده ی این بحث باشین.

سعی کنین با شخصیت های تأثیرگذار در شبکه های اجتماعی مرتبط شین. دیده شدن افراد مشهور به عنوان دوستان فیسبوک یا فالوور های ایستاگرام تاثیر بسیار خوبی در جذب مشتری داره.

آمار دنبال کننده، اعضا و بازدیدکننگان خودتون رو بطور مداوم بررسی کنین تا بتونین استراتژی مناسب ارائه بدین.

از چندین شبکه اجتماعی مختلف به طور همزمان برای تبلیغات خود استفاده کنین.

به طبقه بندی مطالب خود از طریق هشتگ ها یا امکانات مشابه در سایر شبکه ها بهره ببرین.

با کسب رضایت مشتریان و هماهنگی های لازم، نظراتشون رو راجع به محصول یا خدمات دریافتی در دید عموم قرار بدین.

اگه از کار با شبکه های اجتماعی زیاد سر در نمیارین، ما مقالات زیادی در زمینه آموزش تامبلر، پینترست، فیسبوک و … داریم که می تونن کمکتون کنن.

اولین قدم بازاریابی اینترنتی در شبکه های اجتماعی تعیین استراتژی محتواست

اهداف خودتون رو برای تولید محتوای بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی مشخص و تدوین کنین تا مشخص  شه چه هدفی رو دنبال می کنین.آیا شما صرفا میخواید محصولات و خدمات خودتون رو معرفی کنین یا می‌خواهید میزان درگیری مخاطبانتون رو افزایش بدین، اینکه کدام شبکه ‌ای اجتماعی برای پیشبرد اهداف شرکت یا بیزینس شما رو کارامدتره، همه‌ این موارد میتونه در تعیین اهداف محتوای شبکه‌ های اجتماعی به ترتیب اولویت مشخص  شه.

پرسونای مخاطبان خودتون رو مشخص کنین و تعیین کنین چه افرادی از جامعه می‌تونن جز مخاطبان یا مشتریان شما باشن. برای پرسونای مخاطبانتون  چندین دسته بندی انتخاب کنین و اون ها رو در اون مشخص کنین.مثلا اینکه جوان هستن یا میانسال، خانم هستن یا آقا، میزان هیجانات، تحصیلات، میزان درامد و … میتونه دسته بندی‌ های مجزا نوشته شه.

پرسونای مخاطب چه فایده ای داره؟

پرسونای مخاطب باعث می‌ شه شما برای هر کدام از شبکه‌ های اجتماعی رویکرد متفاوتی داشته باشین، مثلا برای شبکه‌ای اجتماعی لینکدین که اکثرا افراد متخصص و حرفه‌ای در آنجا هستن، محتوای رسمی تر و در شبکه‌ اجتماعی اینستاگرام که بعلت سهولت در استفاده از اون همه نوع قشری از جامعه در اون فعال هستن محتوای عامه پسند و محاوره‌ای و به قول معروف خودمانی‌تری انتخاب کنین. توییتر هم افرادی در اون فعال هستن که نگاهی نسبتا انتقادی به شرایط جامعه دارن برای همین باید محتوای مناسب برای اون انتخاب کنین.

تعداد شبکه ‌های اجتماعی بسیار زیاده اما در ایران با توجه به سهولت در استفاده شبکه ‌های اجتماعی اینستاگرام، توییتر، لینکدین و با رتبه پایین‌تری فیسبوک می‌باشه که در بین پیام رسان تلگرام هم نقش بسیار مهمی رو در بازاریابی شبکه ‌های اجتماعی در ایران ایفا می‌کنه. با این حال بیشتر در ایران از اینستاگرام برای بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی استفاده می‌ شه تعداد بالای مخاطبین، فعال بودن اون ها، حضور بیشتر اینفلوئنسرها و در دسترس بودن اون باعث شده بیشتر شرکت ‌ها و بیزینس ‌ها از اون به عنوان یکی از کانال ‌های موثر در دیجیتال مارکتینگ  استفاده کنن.

شرکت دیجی کالا هم اکنون  با ۷۳۰ هزار و شرکت تخفیفان با ۳۴۵ هزار مخاطب در اینستاگرام، شرکت ‌های هستن که به خوبی از شبکه ‌های اجتماعی برای پیشبرد اهداف بازاریابی آنلاین خود استفاده می‌ کنن.

چرا برای بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی به استراتژی نیاز داریم؟

رشد و توسعه حضور خود:

صرفنظر از اینکه در چه حیطه ‌ای فعالیت می‌کنیم، کسب و کارمان در شبکه ‌های اجتماعی به حضوری رو به رشد نیاز داره. داشتن یک استراتژی برای بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی، نه تنها به رشد حضور ارگانیک ما کمک می‌کنه، بلکه کمک می‌کنه اعتبار خودتون رو هم تقویت کنیم.

صرفه‌جویی در ساعات ارزشمندی که می‌تونیم جایی که لازمه سرمایه‌گذاری‌شون کنیم:

بازاریابی اجتماعی برای کسانی که وقت زیادی رو صرف اون می‌کنن، میتونه یک وقت‌ گذرانی بدون بازده باشه. زمان برای یک بازاریاب شبکه ‌های اجتماعی بسیار مهم و حیاتیه. پس خلق و به کارگیری استراتژی مناسب، زمان زیادی از ما صرفه‌جویی می‌کنه که می‌تونیم آنرا به موضوعات مهمتری مثل بردن کسب و کار و بازار‌مان به مرحله بعد اختصاص دهیم.

هدفگیری بهتر مخاطبان:

اگر می‌خواهیم کسب و کارمان مدام رشد کنه، باید مخاطبانمان رو مثل کف دستمان بشناسیم. این اولین قدم به سوی ایجاد تجربه مصرف‌کننگان (User Experience) و حتی محصولات بهتره.

امروزه به لطف شبکه های اجتماعی شناخت مخاطبان هدف به پیچیدگی قبل نیست. ابزار مناسبی در دست داریم که کمک می‌کنه به جمعیت متنوعی دسترسی داشته باشیم و به مخطبان بالقوه خودمان متصل شویم.

 

قوانین رشد کسب و کار شما در میان مخاطبان واقعی

علیرغم این که شبکه های اجتماعی به افزایش مخاطبان و مشتریان شما کمک می کنن اما پیش از اون که اقدام به بازاریابی از طریق این شبکه ها کنین باید قوانینی رو برای پیشبرد کار و اهداف خود رعایت کنین، در غیر این صورت این تجربه برای شما چالش برانگیز و سخت خواهد شد.

این حیاتیه که شما اساس و زیرساخت شبکه های اجتماعی رو بشناسین. قوانینی وجود داره که به شما کمک می کنه  برند و کسب و کار خودتون رو در میان مشتریان و مخاطبان خود جا بیاندازین. بعضی از این قوانین رو برای شما در این مطلب آورده ایم:

_قانون گوش کردن:

موفقیت در بازاریابی با شبکه های اجتماعی کمتر صحبت کردن و بیشتر گوش کردن رو می طلبد.به صحبت های مشتریان خود گوش داده و در بحث های آنلاین اون ها شرکت کنین. این کار ارزش برند و کسب و کار شما رو افزایش میده.

_قانون تمرکز:

بهتره بر یک نقطه و موضوع تمرکز کنین.در مورد بازاریابی با شبکه های اجتماعی تمرکز بر یک موضوع بیشتر از داشتن استراتژی های گسترده و متنوع جواب میده.

_قانون کیفیت:

در مورد این نوع از کسب و کار، همیشه درنظر داشته باشین که کیفیت بر کمیت پیشی می گیرد.بهتره که ۱۰۰۰ مشتری پروپا قرص و ثابت داشته باشین تا اطراف شما پر از مشتریانی باشه که همیشگی و دائم نیستن.

_قانون صبر و تحمل:

موفقیت در این نوع بازاریابی یک شبه اتفاق نمی افتد.در بدست آوردن این موفقیت و دستاورد باید صبور باشین.

_قانون استفاده از شبکه های اجتماعی مختلف:

اگه محتوای جالب و هیجان انگیزی برای فالوئر های خود آماده کنین اون ها مطالب شما رو با دوستانشون در سایر شبکه های اجتماعی  مثل توئیتر، فیسبوک، تلگرام و… به اشتراک می ذارن و در مورد اون به بحث و تبادل نظر می پردازند.این به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی مختلف باعث می  شه تا راه های جدید ارتباطی برای شما ایجاد شده و مخاطبان جدیدی رو به دست آورین.

_قانون دسترسی:

نباید محتوای مورد نظر خودتون رو در سایت گذاشته و برای مدتی طولانی ناپدید شین. در دسترس مشتریان بودن یکی از قوانین موفقیت در این نوع از کسب و کاره.

_قانون تبادل:

نمی تونین انتظار داشته باشین دیگران مطالب وبسایت شما رو به اشتراک گذاشته و در مورد اون بحث و گفتگو کنن اما شما این کار رو در قبال اون ها انجام نبدین.بازاریابی اینترنتی در شبکه های اجتماعی یک فعالیت دوجانبه اس.بخشی از زمانی رو که صرف شبکه های اجتماعی می کنین باید به بحث و تبادل نظر و اشتراک گذاری محتوای دیگه وبسایت ها سپری گردد.

 

مزایای بازاریابی اینترنتی در شبکه های اجتماعی

۱. راحتی دسترسی

به کمک بازاریابی اینترنتی بسیاری از موانع از سر راه شما دور می‌شن. شما می‌تونین محصول و خدمات خودتون رو بدوننیاز به یک موقعیت محلی در همه نقاط شهر و کشور به فروش برسونین. همینطور می‌تونین پا رو از این هم فراتر بذارین و بدون نیاز به شبکه‌ ای از توزیع کننگان برون مرزی محصول و خدمات خودتون رو به کمک بازاریابی اینترنتی به خارج از کشور هم معرفی و صادر کنین.

۲. کاهش هزینه

به طور قطع بازاریابی اینترنتی نسبت به یک فروشگاه خرده فروشی فیزیکی هزینه های کمتری خواهد داشت. شما برای انجام فعالیت در یک محیط فیزیکی بعضی هزینه‌ های ثابت و تکراری مثل اجاره یا خرین محل فروش، تجهیزات مورد نیاز و بسیاری موارد دیگه رو دارین که در مورد بازاریابی اینترنتی همه این موارد به حداقل خود می‌رسند. و شما در هر نقطه ای از جهان می‌تونین کار بازاریابی خودتون رو به راحتی فقط و فقط با یک دستگاه کامپیوتر و اینترنت انجام بدین.

۳: شخصی‌سازی

بازاریابی اینترنتی شما رو قادر می کنه پیشنهادات مشخص و مناسبی برای هر مشتری داشته باشین. چرا که شما با بررسی پروفایل مشتری خود در سراسر وب و انواع شبکه های مجازی با سلیقه و شخصیت و سطح بودجه او آشنا می‌شین و آنچه رو که مورد توجه و نیاز اونه معرفی می‌کنین. در این راه کسب اطلاعات درست از سراسر وب و برنامه‌ریزی برای تبلیغات شخصی سازی امر مهمیه که ارزش فروش شما رو بالا می‌برد.

۴. برقراری ارتباط

اینترنت یک بستر عالی برای ایجاد روابط مثبت و مستمر با مشتریان ایجاد کرده که میتونه در حفظ مشتری کمک زیادی کنه. هنگامی که مشتری محصولی رو از فروشگاه اینترنتی شما خریناری کرد، می تونین با ارسال یک ایمیل صحت و سلامت معامله رو پیگیری کنین و با یک تشکر دوستانه و جذاب ارتباط خوبی با وی برقرار کنین. برای حفظ ارتباط با مشتریان باید سعی کنین به طور مرتب پیشنهادات ویژه برایشون داشته باشین. همینطور می‌تونین از مشتریان برای ارسال نظراتشون درباره محصول و خدمات در وب سایت‌تان دعوت کنین و به ایجاد حس مشترک بین مشتریان کمک کنین.

۵. استفاده همه و کمال از رسانه‌ های اجتماعی

بازاریابی اینترنتی شما رو قادر می سازد تا از اهمیت فزاینده رسانه های اجتماعی بهره مند شین. مطالعه‌ ای که اخیرا در مدرسه کسب و کار هاروارد انجام شد نشون داد که بین شبکه های اجتماعی و رشد درآمد آنلاین ارتباط بسیار تنگاتنگیه چنان که گروهی از مصرف کننگان که تحت تاثیر شبکه های مجازی هستن باعث رشد فروش ۵ درصدی محصولات شدند. شما می تونین با استفاده از ابزارهای شبکه اجتماعی در کمپین های بازاریابی اینترنتی خود از این نوع نفوذ شبکه های اجتماعی استفاده کنین.

۶: فعالیت شبانه روزی

بازاریابی اینترنتی مقید به ساعت مشخصی از روز و شب نیست و مشتریان در هر ساعتی از شبانه روز به راحتی می‌تونن خرین حود رو انجام بدن و دیگه شب مانعی برای فروش محصولات محسوب نمی‌ شه.

۷. حرکت با سلیقه روز جامعه

بازاریابی اینترنتی به دلیل بهره مندی از بستر پویا و همراستا با تغییرات جامعه میتونه به سرعت با سلیقه مشتریان هماهنگ و همسو شه. ایجاد تغییرات شدید برای بازاریابی سنتی با هزینه و زمان و مقاومت ذهنی بسیار زیادی همراهه در حالی که بازاریابی اینترنتی این مشکلات رو نخواهد داشت و به سرعت و سهولت و دقت با نیاز روز جامعه و مشتریان هماهنگ می‌ شه.

۸. کاهش اشتباهات مربوط به حوزه نیروی انسانی

در شکل سنتی بازاریابی از توضیح و معرفی محصول تا فروش و خدمات پس از فروش همواره خطای انسانی نقش زیادی داره که در بسیاری از موارد منجر به نارضایتی مشتریان نیز می‌ شه. اما بازاریابی اینترنتی با یک سیستم ثابت ویکپارچه از بسیاری از این خطاهای انسانی به دوره و نیاز مشتریان رو با کمترین درصد اشتباه برآورده می‌سازد.

۹. کمک به کاهش قیمت همه شده برای مشتریان

همانطور که بازاریابی اینترنتی برای صاحب کسب و کار کاهش هزینه ها رو در پی داره برای مشتریان نیز صرفه اقتصادی زیادی خواهد داشت. یک مشتری علاوه بر اینکه محصول رو با قیمت کمتری از فروشنده می‌خرد هزینه های رفت و آمد تا محل فروش فیزیکی و از دست دادن بخی از زمان و هزینه های کارکردی خودتون رو نیز نخواهد داشت و با حداقل قیمت حداکثر امکانات رو تحویل می‌گیرد.

۱۰. افزایش نوآوری در کالاها و خدمات

از آنجا که بستر آنلاین جذابیت های زیادی داره خواه ناخواه علاقمندان به بازاریابی اینترنتی هم افزایش می‌یابند و برای رقابت در این بازار نیاز به چیزی فراتر از خرین و فروشه. چیزی مثل نوآوری! از این رو بازاریابی اینترنتی به نوآوری در کالاها و خدمات منتج می  شه. و فروشندگان از علاقمندی هاو اولویت های مشتریان آگاهی پیدا می‌کنن و سعی می‌کنن محصول یا خدماتی ارایه بدن که بیش از سایرین مدنظر مشتریه و او رو تبدیل به مشتری وفادار خود کنن.

آموزش تامبلر

مدیریت یکجای شبکه های اجتماعی با مدیر هاب

مدیر هاب این امکان را برای شما فراهم کرده تا با استفاده از یک پنل کاربری، بتونید به صورت تیمی و گروهی روی شبکه های اجتماعی خود فعالیت داشته باشین و بازدهی بیشتری بگیرین.

شما می تونین به راحتی و بدون دانش خاص، پست هاتونو در شبکه های اجتماعی تنظیم و زمانبندی کنید تا بدون نیاز به آنلاین شدن شما، اون ها در صفحات شما منتشر بشن.

پس متوجه شدین که برای مدیریت شبکه های اجتماعی ابزارهای مدیرهاب بهترین گزینه هستن.

برای ثبت نام از دکمه (لینک) زیر کمک بگیرین!