مشخص است که مطلب (( دانستنی هایی در خصوص لینکدین )) می خواهیم باز هم به آموزش لینکدین بپردازیم و اطلاعات شما را در این زمینه بالا ببریم.

پس با مدیر هاب همراه باشید و این مطلب را از دست ندهید.

 

لینکدین Linkedin نام یکی از شبکه های اجتماعی معروف و محبوب است که بیش از ۵۰۰ میلیون کاربر در سرتاسر دنیا داشته و از سال ۲۰۰۲ میلادی فعالیت خود را به صورت گسترده آغاز کرده است. این شبکه اجتماعی بیشتر به کسب و کارها و مشاغل اینترنتی اختصاص دارد و در حال حاضر بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر در آن به صورت روزانه فعالیت می کنند.

ماهیت شبکه اجتماعی لینکدین به گونه ای است که بسیاری از افراد به آن به عنوان یک شبکه مخصوص تعامل کسب و کارها یاد می کنند؛ چرا که با ورود به این شبکه اجتماعی و با تکمیل اطلاعات کاربری خود، می توانید با میلیون ها نفر از کارکنان و کارمندان اینترنتی که در زمینه تجارت آنلاین فعالیت می کنند تعامل داشته باشید. به همین علت شرکت های مختلفی از این شبکه اجتماعی به عنوان بستری برای نمایش اخبار و رویدادهای روزانه خود استفاده می کنند. لینکدین بخش های مختلفی دارد که در ادامه مطلب به آن پرداخته ایم.

بخش کاربری (پروفایل) لینکدین

در ابتدای ورود به لینکدین اطلاعاتی همچون ایمیل، نام، نام خانوادگی، پسورد و شماره تلفن همراه از شما درخواست می شود که با وارد کردن آن ها ثبت نام می شوید. پس از ثبت نام موفقیت آمیزتان در این شبکه اجتماعی وارد صفحه پروفایل یا همان صفحه اصلی حساب کاربری تان می شوید. در این صفحه بخش های مختلفی وجود دارد که با تکمیل کردن آن ها، می توانید با افراد بیشتری در تعامل باشید.

پروفایل کاربری شما در شبکه اجتماعی لینکدین، در واقع همانند رزومه شما عمل می کند و هرچقدر تکمیل تر باشد کاربران می توانند با اطلاعات شغلی، تحصیلی و شخصی شما بیشتر آشنا شوند. در کنار اطلاعات شغلی و تحصیلی، می توانید در صفحه اصلی پروفایل تان اطلاعات دیگری همچون علایق، تصاویری از خودتان و متن بیوگرافی را به گونه ای که همه افراد به آن دسترسی داشته باشند قرار دهید.

ایجاد صفحات تجاری در لینکدین

یکی از قابلیت های شبکه اجتماعی Linkedin قابلیت ایجاد صفحات تجاری است. صفحات تجاری یا همان Company Page صفحاتی هستند که مختص به شرکت و کسب و کار شما ایجاد می شوند و دارای ویژگی های متفاوتی می باشند. برای ایجاد یک صفحه شرکتی به قسمت Interest در صفحه اصلی حساب کاربری تان رفته و با کلیک بر روی گزینه Companies اقدام به ایجاد صفحه جدید کنید.

پس از کلیک روی این بخش، پیامی برای شما ظاهر می شود که با کلیک روی گزینه Create وارد مرحله بعدی می شوید. پس از ورود به صفحه بعدی، اطلاعاتی از قبیل نام شرک و ایمیل شرکت را وارد کرده و روی گزینه ادامه یا Continue کلیک کنید.

با کلیک روی این مورد وارد صفحه ای می شوید که اطلاعات تکمیلی کسب و کار شما در آن قرار می گیرد. در این صفحه بایستی اطلاعاتی از قبیل نام شرکت، تاریخچه شرکت (در قالب بیوگرافی)، نوع شرکت، تعداد کارمندان و آدرس سایت رسمی شرکت را وارد نمایید. همچنین می توانید با قراردادن یک تصویر پروفایل، کاربران را با لوگو شرکت تان آشنا کنید.

آموزش لینکدین

لینکدین برای چه کسانی مناسب است؟

شبکه اجتماعی لینکدین معمولا برای کسانی مناسب و کاربردی است که به دنبال ایجاد ارتباط و تعامل با کاربرانشان در قالبی بجز سایت های معمولی هستند. امکانات و ساختار لینکدین برای متخصصینی که در زمینه های مختلف فعالیت می کنند نیز بسیاری جذاب است؛ به طوری که بر اساس آخرین آماری که از این شبکه اجتماعی بدست آمده است، از هر ۳ متخصص در جهان ۱ نفر آن ها عضو لینکدین می باشد و همین مورد این ساختار را به ساختاری ارزشمند و غنی تبدیل کرده است.

همچنین شاید برایتان جالب باشد بدانید که حدود ۵ تا ۱۰ درصد از کاربران لینکدین را کارفرماها تشکیل می دهند و ۶۰ درصد کاربران لینکدین در محدوده سنی ۳۰ تا ۶۰ سال قرار دارند. این ویژگی ها باعث شده لینکدین یک بستر فوق العاده برای بازاریابی محصولات به شمار آمده و بسیاری از کسب و کارها با همین هدف وارد این شبکه اجتماعی شوند.

درجات کاربری در لینکدین

شاید برایتان جالب باشد بدانید در شبکه اجتماعی لینکدین، کاربران با درجات مختلفی طبقه بندی می شوند. این درجه بندی بستگی به میزان تکمیل بودن پروفایل و تجربه فعالیت شما در این شبکه اجتماعی دارد. اگر بخواهیم از درجات کم به درجات بالاتر عناوین را مطرح کنیم خواهیم داشت:

مبتدی (Beginner) ← متوسط (Intermediate) ← پیشرفته (Advanced) ← متخصص (Expert) ← سرشناس (All star)

انتشار مقالات تخصصی و حرفه ای در لینکدین

شبکه اجتماعی لینکدین دارای ساختاری است که در آن مقالات و مطالب تخصصی زیادی توسط کاربران منتشر می شود.

شما می توانید هر روز مطالب اختصاصی تان را در صفحه شخصی لینکدین منتشر کرده و کلمات تجاری مرتبط با آن را به مقاله لینک کنید.

همچنین می توانید با قرار دادن لینک مقالات تهیه شده در وب سایت تان در صفحه شخصی لینکدین، ترافیک ورودی وب سایتتان را افزایش داده و از نظر سئو امتیاز مثبتی کسب نمایید.

ثبت نام در مدیر هاب برای مدیریت شبکه های اجتماعی

مدیرهاب یک پلتفرم با امکانات ویژه برای این که همه شبکه های اجتماعی خود را یک جا ببینید، مدیریت و آنالیز کنید می باشد.
شما می توانید امکانات هر یک از شبکه‌های اجتماعی را در پلتفرم مدیریت و آنالیز شبکه‌های اجتماعی مدیر هاب مشاهده کنید.
همچنین به راحتی می توانید همزمان و یکجا روی شبکه های اجتماعی و اکانت ها خود مدیریت دقیق داشته باشید.

همین حالا ثبت نام کنید و ۷روز استفاده رایگان هدیه بگیرید.

همچنین برای مطالعه مقالات بیشتر در زمینه آموزش شبکه های اجتماعی می توانید به قسمت مقالات وب سایت مراجعه کنید.