دیده شدن در شبکه های اجتماعی
اگر شما هم نمیدانید برای دیده شدن در شبکه های اجتماعی باید چه کار انجام دهید، با مدیر هاب همراه باشید. امروزه کاربران ایرانی به خوبی با شبکه های اجتماعی مانند تلگرام، اینستاگرام و لینکدین آشنایی دارند.
زمانی زیادی توسط افراد مختلف از دانش آموزان گرفته تا مدیران شرکت در یکی یا همه ی این شبکه های اجتماعی صرف می شود. چند سال پیش که اینترنت جای خود را در میان خانواده های ایرانی باز کرد.
سرویس های ارتباطی آن تنها برای سرگرمی استفاده می شد. اما امروز با رشد اینترنت و افزایش تعداد کاربران فضای مجازی فرصت هایی ایجاد شده است که کاربران و صاحبان کسب و کارها در هر زمینه چه تجاری چه اجتماعی بخواهند از این ابزارهای دنیای مدرن استفاده لازم را ببرند.
در کنار شبکه های اجتماعی نیز، وب سایت هایی قرار دارند که امروزه تبدیل به یکی از قسمت های اصلی یا الزامی هر کسب و کار شده اند.
کسب و کار هایی که، نیاز دارند برای بقا در بازار امروز و بدست آوردن مشتری در فضای اینترنت با یکدیگر رقابت کنند. بدین جهت داشتن وب سایت جز جدایی ناپذیر از هر کسب و کار شده است.
اگر هنوز در کسب و کار خود احساس می کنید که نیازی وب سایت ندارید، کافی است نام آن شغل، محصول یا سرویس را در اینترنت جستجو کنید تا دریابید که امروز هر نوع کسب و کاری راهی برای معرفی و یافتن مشتری در اینترنت پیدا کرده است.
پس بهتر است از قافله عقب نمانید. با نکات کلی و مشترک برای استفاده از شبکه های اجتماعی برای بهبود سئو آشنا شدید حالا می توانیم به بررسی اختصاصی هر یک از آنها بپردازیم.
دیده شدن در شبکه های اجتماعی – تلگرام
شبکه تلگرام شاید یکی از پر کاربر ترین ها در ایران باشد. با وجود محدودیت برای استفاده از فیسبوک، توییتر و YouTube کاربران ایرانی بیشتر جذب این شبکه شده اند.
تلگرام به علت گستردگی و تنوع کاربران برای تبلیغ فضای مناسبی می باشد.
- در طراحی محتوا سعی کنید که محتوای شما یک شکل باشد، ساختارهایی را در نظر گرفته و سعی کنید نسبت به نوع پست خود همیشه از آنها استفاده کنید.
- سعی کنید مطالب را به سایت خود پیوند دهید تا بازدید از سایت شما بالا رود.
- بین لینک ها فاصله گذاری کنید تا کلیک کردن بر روی آنها آسان تر باشد.
- سعی کنید حجم عکس ها و ویدئو ها خیلی زیاد نباشد، در صورت نیاز حجم آنها را کم کنید، سایز ۶۴۰*۶۴۰ پیکسل برای عکس های می تواند مناسب باشد.
- اگر ویدئوی در وب سایت خود دارید می توانید مقداری از آن را در تلگرام به اشتراک گذاشته و ما بقی را با لینک به به وب سایت خود ارجاع دهید.
- از لوگوی خود در پست ها و عکس پروفایل استفاده کنید.
- تیتر جذاب و متن کوتاه تهیه کنید، مطالب می بایست جذاب بوده و همچنین کوتاه باشند تا شانس بیشتری برای خوانده شدن پیدا کنند.
- لینک سایت و کانال خود را در پروفایل و پست های خود قرار دهید.
- در صورت حرفه ایی شدن می توانید یک ربات اختصاصی تلگرام هم طراحی کنید.
دیده شدن در شبکه های اجتماعی – اینستاگرام
اینستاگرام بخاطر ارائه محتوای ویدئو رقیب اصلی توییتر در غرب حساب می شود. این شبکه بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر فعال در دنیا دارد.
اینستاگرام هم خوشبختانه اقبال خوبی در میان کاربران ایرانی پیدا کرده است. شما می توانید با استفاده از این شبکه به مشتریان و کاربران بیشتری دست یابید و همچنین با لینک دادن به وب سایت خود بازدید آن را بالا ببرید.
- اکانت اینستاگرام خود را به فیسبوک متصل کرده سعی کنید این دو را با هم گسترش دهید.
- از هشتگ های معروف و مرتبط و داغ با هم استفاده کنید.
- دیگران را به پست خود تگ کنید.
- اینستاگرام جای خلاقیت است پس سعی کنید محتویات جالب و خلاقانه تهیه کنید، حتی اگر لازم است از یک متخصص کمک بگیرید.
- اگر ویدئوی در وب سایت خود دارید می توانید مقداری از آن را در اینستاگرام به اشتراک گذاشته و ما بقی را با لینک به تلگرام یا وب سایت خود ارجاع دهید.
- در استفاده از فیلتر های اینستاگرام یا از یک فیلتر خاص افراط نکنید، این فیلتر ها بعلت متداول بودن برای کاربران تکراری و خسته کننده می شوند.
- کاری کنید که فالوئر های شما کامنت بگذارند، این کامنت می تواند یک تشکر، تشویق یا یک سوال باشد، این باعث می شود که سایر کاربران خود را وارد بازی کرده و علاوه بر تقویت ارتباط به نوعی تولید محتوا کنید.
- از مشتریان خود بخواهید که برای شما عکس بفرستند و عکس های آنها را به اشتراک گذاشته و برای این کار به آنها جایزه داده یا تخفیف قائل شوید.
- از ابزار های آنالیز اینستاگرام و فیسبوک استفاده کنید.
دیده شدن در شبکه های اجتماعی – لینکدین LinkedIn
لینکدین بزرگترین شبکه مشاغل با نزدیک بر ۵۰۰ میلیون کاربر و با بیش از ۱۰ میلیون فرصت شغلی در سطح جهان می باشد. این سایت خود را به یک پلت فرم انتشار محتوا نیز تبدیل کرده است و از سال ۲۰۱۲ محتویات آن در موتور جستجوی گوگل نمایش داده می شود.
لینکدین می تواند یکی از مهم ترین و واجب ترین حساب کاربری شما (چه به عنوان کارفرما و فراهم کنند کالا یا خدمات چه به عنوان یک کارمند و جستجو کننده خدمات) باشد. از آنجایی که این شبکه در بین صاحبان مشاغل پر طرفدار است می تواند حتی به تنهایی فرصت ها، مشتری و همکاران جدیدی برای شما فراهم آورد.
اگر با محیط این شبکه اجتماعی آشنایی داشته باشید خواهید دید که این حساب کاربری چقدر شما را حرفه ایی تر و با اعتبار معرفی می کند. علاوه بر این داشتن یک حساب کاربری فعال و کارآمد در این شبکه می تواند کاربران زیادی را به وب سایت شما راهی کند و شما به هدف سئوی وب سایت خود نیز دست یابید.
کاری که شما باید بکنید این است به پروفایل لینکدین خود برسید و تا جایی که می توانید رو آن کار کنید. چون یک پروفایل خوب بهتر در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده می شه و این پروفایل راهی هست به وب سایت و برند شما.
از همه مهم تر، از آنجایی که گوگل بر خلاف اینستاگرام و تلگرام محتویات این شبکه اجتماعی را در نتایج جستجو نمایش می دهد، شما می توانید با تولید مقاله و بک لینک ها به سئوی وب سایت خود کمک بزرگی کنید. برای پروفایل خود در لینکدین این کار ها را انجام دهید:
-
یک پروفایل قوی ایجاد کنید
اگر دوره ای در بازاریابی دیجیتال بوده اید حتی کوتاه، در مورد اهمیت ایجاد عناوین با کلمات کلیدی و گسترش کلمات کلیدی در تمام مطالب خود می دانید. شما باید درباره پروفیل LinkedIn هم همان کار را کنید.
برای شروع، مطمئن شوید که در عنوان شغل خود از کلمه کلید ایی استفاده می کنید که مردم هم احتمالا از آنها در هنگام جستجو برای خدمات و کالا از آن استفاده می کنند تا شما را بیایند.
برای مثال، اگر متخصص بازاریابی محتوا هستید، مطمئن شوید عبارت «بازاریابی محتوا» در عنوان شغلی شما نشان داده شده است. همچنین اطمینان حاصل کنید که کلمه کلیدی که در عنوان شغل استفاده می کنید در کل پروفایل تان نیز نمایش داده می شود.
مثلا اگر شما “متخصص بازاریابی محتوا” هستید، سابقه کارتان باید عبارت “بازاریابی محتوا” (با عبارت های مختلف) را مکررا شامل شود. با این وجود، از نظر استفاده زیادی از حد از کلمات کلیدی در پروفایل خود مراقب باشید.
-
ایجاد بک لینک ها Backlinks
شاید شما در مورد اهمیت استفاده از بک لینک ها برای کمک به رتبه بندی یک صفحه وب سایت شنیده باشید. این روش از بهترین راهکارهای بازاریابی لینکدین است.
بک لینک ها باعث می شوند که موتورهای جستجو زود و بهتر وب سایت و پروفایل شما را فهرست بندی و رتبه بندی کنند. بک لینک به سادگی ارتباط شما را با سایر وب سایت ها نشان می دهد.
هر چه شما لینک های بیشتری از سایر سایت ها به وب سایت یا پروفایل خود داشته باشید به سئوی بهتری دست خواهید یافت. خوب، این اصل را به صفحه پروفایل LinkedIn خود و هم در پست های خود اعمال کنید.
با پیوند دادن به صفحه پروفایل خود از وب سایت یا وبلاگ خود شروع کنید. همچنین، به دنبال فرصتهای پیوند بازگشتی به صفحه پروفایل خود هنگام ارسال پست (guest-post) در وب سایت ها و وبلاگهای دیگر باشید.
این کار معمولا بسیار آسان است، زیرا بیشتر پستهای مهمان سایت ها و وبلاگ ها شامل یک بیوگرافی کوتاه از نویسنده است. از این قسمت برای ایجاد لینک پروفایل خود استفاده کنید.
لینکهای برگشتی backlinks دارای مزیت افزوده یعنی ترافیک به سایت شما نیز هستند. حال با داشتن یک پروفایل با رتبه عالی، شما می توانید از پروفایل و پست های خود در لینکدین بک لینک برای وب سایت خود ایجاد کنید.
-
انتشار مقاله یا محتوا
شما می توانید بازاریابی محتوا را به پروفایل LinkedIn خود اعمال کنید. شما می توانید این کار را با انتشار مطالب مرتبط با جاویژه یا Niche فعالیت خود انجام دهید.
پست ها می توانند به افزایش دیده شدن شما کمک کنند؛ همانطور که LinkedIn پیشنهاد می دهد “یک پست برای افزایش دیده شدن و بهبود برند حرفه ای خود بنویسید”.
به خاطر داشته باشید که LinkedIn یک مکان عالی برای بازنویسی محتوا است. اگر در وب سایت خود پست بزرگی داشته باشید که به صفحه ۱۷ افتاده اما هنوز هم بینش ارزشمندی را ارائه می دهد، بهتر است خلاصه ایی از آن را به عنوان پست در لینکدین به اشتراک بگذارید.
همچنین، می توانید بر عکس هم عمل کنید: ارسال برخی از مطالب عالی در LinkedIn و قرار دادن لینک از آن در وب سایت یا وبلاگ خود. لینکدین دارای Domain Authority بالایی است، پس شما می توانید رتبه پست بالاتر و سریع تری بدست آورید.
با داشتن پست های فعال و پر طرفدار حال می توانید از آنها برای سئو و بک لینک وب سایت خود استفاده کنید. توجه داشته باشید از تکرار مطالب بین LinkedIn و وبلاگ یا وب سایت خود جلوگیری کنید. گوگل محتوای تکراری را دوست ندارد به همین دلیل مطلبی یکسان را در هر دو مکان منتشر نکنید.
-
پروفایل خود را کامل کنید
سعی کنید به مردم تا جایی که می توانید دلیلی بدهید تا شما را در LinkedIn پیدا کنند. شما می توانید با تکمیل پروفایل LinkedIn خود این کار را انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که تاریخچه کار شما کامل است و تمام بخش های مربوطه آن را پر کرده اید.
همچنین گواهینامه ها و دوره های آموزشی تان را ذکر کنید، و تاییدیه ها (endorsements) و توصیه نامه هایتان نیز کامل باشند. هرچند ممکن است این کار زمان ببرد اما از الان بدانید که ارزشش را دارد.
-
شرکت در گروه ها
LinkedIn یک شبکه اجتماعی است. از آن استفاده کنید که اجتماعی و متصل به دیگران باشید.
یکی از بهترین راه های انجام این کار، پیوستن به گروههایی از افرادی است که شبیه به شما فکر می کنند. هنگام شرکت در بحثهایی که از آن لذت می برید، نام تجاری و شخصی خود را هم تبلیغ می کنید.
-
شبکه خود را تا حد امکان گسترش دهید
LinkedIn خود دارای موتور جستجو است. یکی از “سیگنال های رتبه بندی” که از آن استفاده می کند تعداد ارتباطات یک پروفایل است.
به همین دلیل است که در نتایج جستجوی LinkedIn نتایج با رتبه ارتباطات در شبکه (یعنی ارتباط در سطوح ۱، ۲، ۳) نمایش داده می شود. پس بهتر است شما تا جایی که می توانید به افراد بیشتری مرتبط باشید.
-
نام و تصاویر
گوگل علاوه بر متن، تصاویر را هم جستجو می کند. به همین دلیل تصاویری که در LinkedIn آپلود می کنید باید شامل نام باشند که بتوان با شما را آنلاین جستجو کرد.
به جای اضافه کردن نام خود به عکس پروفایل، آن را با توصیف شغل خود برچسب گذاری (Label) کنید. به عنوان مثال، به جای نام “آقای ایکس”، نام “طراحی وب سایت” را جایگزین کنید.
افرادی که پروفایل شما را مشاهده می کنند، این عنوان را نمی بینند، اما در نتایج جستجو نشان داده می شود. این باعث می شود که پروفایل شما در فضای مجازی بیشتر مورد توجه قرار بگیرید.
در این مقاله سعی کردم تا جایی که می شود چکیده ایی از فواید و روش کار با شبکه های اجتماعی را در جهت بهبود سئو و همچنین کسب و کار شما معرفی کنم. شبکه های اجتماعی خود دنیای بزرگی است بنابراین شما همیشه نیاز به مطالعه و تحقیق برای رقابت در آن نیاز دارید. اما من مطمئنم با پتانسیل عظیم این شبکه ها هر تلاشی ارزشش را دارد.
خدمات مدیر هاب: