اگر با شکست کسب و کار اینترنتی رو به رو شده اید و یا به هر دلیلی از آن وحشت دارید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید!
با پیشرفت صنعت و کسب و کار اینترنتی و آنلاین بسیاری از افراد تصمیم بر این گرفته اند به جای فعالیت در بازار سنتی کسب و کار اقدام به طراحی وب سایت کرده و در حقیقت کسب و کار خود را به صورت اینترنتی و آنلاین رونق دهند.
اما در این راستا یک سری عوامل وجود دارد که باعث می شود که بسیاری از صاحبین سایت ها در این موضوع با شکست روبرو شوند و نتوانند وب سایت طراحی شده خود را در بهترین جایگاه در نتایج گوگل نمایش دهند.
عوامل بسیاری در این باره وجود دارد که باعث شکست آنها می شود ما در ادامه دلایل اصلی شکست کسب وکارهای اینترنتی را برایتان توضیح خواهیم داد. البته ناگفته نماند که در این راستا بسیاری از کسب و کارها هم هستند که با موفقیت های چشمگیر روبرو می شوند.
بدون شک اگر بدانید که چه دلایلی باعث شکست شما می شود و برای پیشگیری از آنها از راه ها و روش های اصولی استفاده کنید بدون شک در کسب و کار اینترنتی که راه اندازی کرده اید موفق خواهید شد. با راه اندازی وب سایت سئو شده و با رعایت تکنیک های مهم در طراحی و راه اندازی کسب و کار اینترنتی این امکان را برای خود به وجود خواهید آورد از عواملی که باعث شکست وب سایت شما در کسب و کارهای اینترنی می شوند دوری کرده و با موفقیت کسب و کار اینترنتی خود را مدیریت کنید.
با مدیر هاب همراه شوید!
دلایل اصلی شکست کسب و کار اینترنتی
اگرشما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که می خواهید دست به کسب و کار اینترنتی بزنید و یا اینکه مدتی است این کار را شروع کرده اید ولی چندان در این زمینه موفق نبوده اید بهتر است با ما همراه باشید تا شما را با دلایل اصلی شکست کسب و کارهای اینترنتی آشنا کنیم تا با شناخت این دلایل وب سایت خود را به گونه ای طراحی و مدیریت کنید که در نتایج جستجو به بهترین رتبه و جایگاه دست پیدا کنید.
از دلایل شکست کسب وکارهای اینترنتی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- نبود دانش پایه ای کسب و کار
- نداشتن طرح توجیهی کسب و کار
- نداشتن اهداف کسب و کار
- بی توجهی به یادگیری مهارت های حیاتی کسب و کار اینترنتی
- رقابت سنگین
- رعایت نکردن قواعد سئو
- تبلیغات
- نداشتن محتوای مفید
- عدم به روز رسانی سایت
- بی توجهی به مشتری
۱- داشتن ایده نامناسب برای راه اندازی کسب و کار آنلاین:
اولین مورد که باعث شکست بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی میشود، انتخاب یک ایده و حوزه فعالیت نامناسب است. بسیاری از دوستان وقتی می خواهند کسب و کار آنلاین راه اندازی کنند و یا کسب درآمد اینترنتی داشته باشند درست بازار را تجزیه و تحلیل نمیکنند و یک ایده نامناسب انتخاب میکنند.
مدیران این کسب و کارها فقط جهت کسب درآمد از اینترنت بدون هیچ برنامه و هدف خاصی کسب و کارشان را راه اندازی می کنند. مسلما وقتی در کاری هدف و برنامه ریزی و یا حتی علاقه نباشد در آن شکست می خورید و به جایی نخواهید رسید.
پس اگر قصد دارید که کسب و کار اینترنتی پولساز راه اندازی کنید در ابتدا باید به فکر انتخاب یک ایده مناسب باشید. پیشنهاد می کنم ایده ای را که انتخاب می کنید با توجه به استعداد و علاقه شما باشد. به عنوان مثال اگر در زمینه دیجیتال مارکتینگ علاقه و تخصص دارید، حوزه فعالیت تان را در این زمینه انتخاب کنید.
۲- عدم تحلیل رقبا و بازار:
دومین دلیل که باعث شکست بسیاری از کسب و کارهای اینترنتی می شود، عدم تحلیل و بررسی بازار و رقبا می باشد. خیلی از افراد بدون تحلیل و بررسی بازار کسب و کاری را استارت می زنند.
مدیران این کسب و کارها بدون آن که رقبا ایشان را به صورت کامل بررسی کنند کسب و کارشان را شروع می کنند.اگر یک ایده ی خوبی هم انتخاب کرده باشید اما رقبایتان را بررسی نکنید به احتمال زیاد شکست خواهید خورد.
بررسی رقبا یکی از مهم ترین وظایف مدیران کسب و کارهای اینترنتی است. با بررسی و تحلیل رقبا و داشتن یک برنامه ریزی هدفمند میتوانید از رقبایتان جلو بزنید و یک کسب و کار اینترنتی پولساز راه اندازی کنید.
بهتر است یادآور شویم که شما می توانید به راحتی و بدون دانش خاص، پست های خود را در شبکه های اجتماعی تنظیم و زمانبندی کنید تا بدون نیاز به آنلاین شدن شما، آن ها در صفحات شما منتشر شوند. پس برای مدیریت و زمانبندی ارسال پست در شبکه های اجتماعی، کافیست در پلتفرم مدیر هاب ثبت نام کنید!
۳- عدم استفاده درست از بازاریابی اینترنتی
رعایت کردن اصول بازاریابی اینترنتی در هر کسب و کاری مهم است. بازاریابی اینترنتی یک موضوع بسیار گسترده در دنیای اینترنت می باشد. مدیران کسب و کارهای اینترنتی موظف هستند که اصول بازاریابی اینترنتی مثل سئو و بهینه سازی سایت، بازاریابی محتوا، ایمیل مارکتینگ و… را یاد بگیرند و در کسب و کار خود پیاده کنند.
وقتی بازاریابی اینترنتی را به صورت اصولی و کامل یاد بگیرید بدون نیاز به هزینه و سرمایه های سنگین میتوانید کسب و کارتان را گسترش و تبلیغ کنید.
به عنوان مثال:
اگر سئو و بهینه سازی سایت را کامل یاد بگیرید می توانید به صورت کاملا رایگان افراد زیادی را وارد سایت تان کنید. با استفاده از تولید محتوا و بازاریابی محتوا می توانید افرادی که وارد سایت تان می شوند را به مشتری دائم و وفادار تبدیل کنید.
۴- نگذاشتن وقت کافی برای کسب و کار اینترنتی
یکی دیگر از دلایل اصلی شکست کسب و کار اینترنتی این است که مدیران وقت کافی را برای کسب و کارشان نمی گذارند.
فقط یک وب سایت را راه اندازی میکنند و بعد آن را رها می کنند. اگر تولید محتوا و آپدیت سایت یکی از مهم ترین وظایف یک مدیر کسب و کار اینترنتی است.
بعد از طراحی و ساخت سایت هرگز نباید آن را رها کنید. باید با تولید محتوای رایگان و ارزشمند در قالب متن، صوت، تصویر و ویدیو برای مخاطبان تان آنها را به مشتری دائم به همیشگی تبدیل کنید.
بهترین راه برای افزایش فروش تولید محتوای هدفمند و ارزشمند است. تولید محتوا باعث اعتماد سازی و جلب توجه بازدیدکنندگان سایت می شود. البته تولید محتوا فقط یکی از روش های بازاریابی اینترنتی می باشد. باید همه روش ها را یاد بگیرید در کسب و کارتان پیاده سازی کنید. مطمئن باشید هرگز شکست نمی خورید.
۵- نداشتن اطلاعات و مهارت های کافی
برند که درون کسب و کارتان دچار شکست و عدم موفقیت نشوید باید مهارت تان را در زمینه کسب و کارتان افزایش دهید. بسیاری از مدیران بعد از آنکه کسب و کار آنلاین شان را راه اندازی میکنند به فکر گسترش و افزایش توانایی خود نیستند. همین باعث می شود که در کسب و کارشان دچار شکست بشوند.
یکی از مهم ترین کارهایی که بعد از راه اندازی کسب و کارتان باید رعایت کنید، افزایش مهارت و تخصص در زمینه کسب و کار همه است.
مطالعه کردن حوزه کاری تان را هرگز فراموش نکنید و روز دنبال کسب اطلاعات بیشتر و افزایش مهارت خود باشید.
۶- صبر نداشتن ار مهم ترین دلایل شکست کسب و کار اینترنتی
بسیاری از افراد که کسب و کار اینترنتی شان را راه اندازی میکنند توقع دارند در کم ترین زمان ممکن به سود دهی برسند. درست است که شما با راه اندازی کسب و کار اینترنتی می توانید به حاشیه سود بسیار بالایی برسید، اما این حاشیه سود بالا به زمان نیاز دارد و اصلا این طور نیست که شما با طراحی و راه اندازی سایت در ماه اول به درآمد برسید.
دلیل اصلی خیلی از افراد که در راه اندازی کسب و کار اینترنتی شان شکست می خورند، این است که اصلا حوصله و صبر ندارند و بعد از آن که می بینند به درآمد قابل توجه ای نمی رسند کسب و کارشان را تعطیل می کنند و به سراغ یک کسب و کار دیگر می رود و اصلا نتیجه نمی گیرند.
۷- کیفیت نامناسب محصول و خدمات
یکی دیگر از عواملی که در شکست کسب و کار های اینترنتی بسیار دخیل است، عدم داشتن محصولات و خدمات با کیفیت است. محصول و خدماتی که تولید می کنید باید کیفیت مطلوبی را داشته باشد. محصول و خدماتی که ارائه می کنید باید با توجه به نیازهای مخاطبانتان طراحی و ساخته شود.
برای اینکه متوجه شوید محصولات و خدماتتان چه کیفیتی دارند می توانید با تهیه محصولات رقیبانتان از کیفیت محصولات خود با خبر شوید و کیفیت محصولات تان را افزایش دهید.
وقتی محصولات و خدمات بی کیفیتی به مردم ارائه دهید به مرور زمان مشتریان خود را از دست می دهید و با تبلیغات منفی مشتریان ناراضی کسب و کارتان شکست می خورید.
تعداد کسب و کارهای اینترنتی با سرعت زیادی در حال رشد است؛ اما بسیاری از آنها به دلایل مختلف شکست میخورند. در این مقاله دلایل شکست کسب و کارهای اینترنتی را بررسی کردیم. نداشتن تجربه، تشخیص نادرست بازار هدف، نداشتن خلاقیت، عجول بودن و… از دلایل شکست کسب و کار هستند. با بررسی این دلایل و آگاهی از انها، میتوانید از بروز این مشکلات در کسب و کار خود جلوگیری کنید.
از دست ندهید:
آموزش پینترست
آموزش ردیت
تحلیل و آنالیز شبکه های اجتماعی
مدیر هاب این امکان را برای شما فراهم می کند که به تحلیل و آنالیز شبکه های اجتماعی بپردازید و نقاط ضصف و قدرت خود را شناسایی کنید. شما با ثبت نام در مدیر هاب، به راحتی می توانید همزمان و یکجا روی شبکه های اجتماعی و اکانت های خود مدیریت دقیق داشته باشید.
همین حالا ثبت نام کنید و هفت روز استفاده رایگان هدیه بگیرید!