مدیر هاب به عنوان یکی از پلتفرم های پیشرفته برای مدیریت شبکه های اجتماعی می خواد ببینه فیسبوک و توییتر چه تفاوت هایی با هم دارن؟

این دو شبکه های اجتماعی پرقدرتمند و پرطرفدار با هم در رقابت هستن تا بتونن با افزودن امکانات مختلف از هم دیگه جلو تر باشن.

با مدیر هاب که علاوه بر مدیریت به صورت آنلاین به آموزش شبکه های اجتماعی هم مشغوله همراه باشین.

توییتر چیست؟

بازاریابی توییتر

توییتر (Twitter) یک خبرگزاری آنلاین و یک شبکه اجتماعیه که مردم پیام‌ های کوتاه رو به عنوان یک توییت (Tweet) ارسال می ‌کنن و این رو به عنوان راه برقراری ارتباط به کار می ‌برن.

فرایند توییت کردن شامل ارسال پیام های کوتاه در یک پلتفرم عمومیه که افراد مختلف این رو دیده و از این به عنوان یک مطلب مفید استفاده می‌ کنن.

حتی در بعضی از وبسایت ها از توییتر و توییت کردن به عنوان یک نوع میکروبلاگینگ یاد می شه که محتوای کوتاه و دارای معنی ارسال می شه.

بعضی از افراد نیز از توییتر برای پیدا کردن افراد معروف و به اصطلاح سلبریتی ها استفاده می ‌کنن و یا شرکت‌ های آنلاین و معروف رو فالو می ‌کنن. این وضعیت تقریبا مثل بقیه شبکه های اجتماعیه.

چرا توییتر بسیار محبوبه؟

علاوه بر تازگی نسبی و جدید بودن خود، جذابیت بزرگ توییتر به اینه که خیلی سریع  می ‌تونه پیام ‌ها رو منتقل کرده و و نحوه پیدا کردن اطلاعات در اون ها بسیار راحته.

کاربران در این شبکه اجتماعی  می تونن به راحتی صدها و حتی هزاران نفر از کاربران دیگه رو پیدا کرده و مطالب اون ها رو مطالعه کنن. این وضعیت برای دنیای مدرن که با کمبود زمان مواجه ست، ایده آل محسوب می شه.

بازاریابی توییتر می تونه یه راه کاربردی برای ارتقای کسب و کارهای شما باشه.

فیسبوک چیست؟

بازاریابی فیسبوک

فیسبوک شبکه ای اجتماعیه که در ۴ فوریه ۲۰۰۴ توسط جوانی به نام مارک زاکربرگ به وجود اومد. از طریق فیسبوک  می شه با دوستانی که دارای حساب کاربری در فیسبوک هستن به برقراری ارتباط پرداخت و از این طریق به مبادله اطلاعاتی مثل عکس، فیلم یا پیغام پرداخت.

فیسبوک یک صفحه مجازیه که کاربران اینترنتی از سرتاسر دنیا، می تونن به طور رایگان ازش استفاده کنن.

فیسبوک شبکه ای اجتماعیه که در کوتاه مدت، میلیونها نفر رو به سمت خودش هدایت کرد. البته به نظر می رسه که روند جذب تصاعدی کاربران در این سایت، چندان هم اتفاقی نبودن و باور این موضوع کمی سخته که یک وب گاه ساده، بدون مقصود خاصی و تنها برای استفاده عده ای از دانشجویان طراحی و ساخته شه و ناگهان به شبکه ای بزرگ تبدیل بشه که کاربران بعد از گذشت کمتر از یک دهه، در آستانه یک میلیارد نفر قرار بگیرن.

فیلترینگ فیسبوک در ایران

فعالیت فیسبوک در ایران فراز و نشیب‌ های زیادی داشته.

فیسبوک قبل از سال ۸۸ دوبار فیلتر ودوباره آزاد شده بود، اما بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ دوباره فیلتر شد.

مسئولان ایران علت فیلتر شدن رو نقض حریم شخصی افراد در این وب‌گاه بیان می ‌کنن. در حالی که منتقدان علت رو استفاده معترضان به نتایج انتخابات سال ۸۸ از این سایت برای سازمان دهی و بارگذاری فیلم و تصاویر رو علت فیلتر شدن آن در سال ۸۸ بیان می ‌کنن. در پی سیاست‌ های تحریم ایران، وب‌گاه فیسبوک اجازه انتخاب ایران به عنوان کشور محل سکونت رو نمی ‌ده، اما به وضوح مشخصه که شبکه اجتماعی فیس بوک جایگاه خاصی در جامعه ایران باز کرده و اقشار مختلف جامعه ایرانی از جمله دانشجویان، استادان، کارمندان، بازاریان، معلمین، دانش اموزان و هنرمندان به همراه روزنامه نگاران در اون عضو هستن.

این موضوع در کنار فیلتر بودن فیسبوک در ایران باعث شده آمار دقیقی از تعداد کاربران فیسبوک در ایران وجود نداشته باشه و برآورد های مختلفی در این مورد به عمل بیاد. ازجمله ۲ می لیون کاربر حرف های و ۱۲ می لیون کاربر گذری تا ۲۷ می لیون کاربر. به نظر می ‌رسه فیلترینگ فیسبوک تاثیر محسوسی بر استفاده از آن در ایران نداشته‌.

بازاریابی فیسبوک هم امروزه بین کسب و کارها خیلی مرسوم شده و می شه دلیلش رو مخاطب های زیاد فیسبوک دونست.

مختصر ترین تعریف از تفاوت های فیسبوک و توییتر

فیسبوک یکی از محبوب‌ ترین شبکه های اجتماعی در بین مردم دنیاست که ماهانه بیش از ۱.۶ میلیارد کاربر ازش استفاده می ‌کنن و این رقم روز به روز افزایش پیدا می کنه. اما حداکثر کاربران توییتر به ۳۰۰ میلیون نفر می ‌رسه.

مارک زاکربرگ یکی از موسسین فیسبوکه که از همان روز اول به عنوان مدیر عامل این کمپانی مطرح بوده و زمام امور رو به دست گرفته.

اما توییتر در تیم مدیریتی خود تغییراتی داشته و فعلا جک دورسی وارد دومین دوره مدیریت خود بر این شبکه‌ اجتماعی شده.

یکی از شعارها فیسبوک که از همان روز اول در بین کارمندان مورد توجه بوده «ریسک کنین تا به سرعت جلو بروید»

فیسبوک در کنفرانس سال ۲۰۱۲ خود گفته:

حرکت سریع به ما کمک می ‌کنه تا چیز های بیشتری خلق کنیم و سریعتر آموزش ببینیم. با این وجود مثل بسیاری از کمپانی دیگر، با رشد سریع شرکت سرعت حرکت رو به جلو کاهش پیدا کرده، چون اون ها نیز از ارتکاب اشتباه و از دست رفتن فرصت ‌ها بر اثر حرکت کنه هراس دارن. شعار ما اینه Move fast and break things. به نظر ما اگه هیچ‌گاه اشتباه نکنین به این معنیه که بنازه کافی سریع نبودین.

اما بعدها این شعار به حرکت سریع همراه با زیرساخت پایدار تغییر کرد تا فیسبوک بتونه نقشی مهم ‌تر و پررنگ ‌تر در زندگی افراد داشته باشه.

البته همچنان حرکت و پیشرفت سریع هسته‌ اصلی فلسفه فیسبوک به شمار میره.

حالا این شعار فیسبوک رو با عبارتی که در فرصت شغلی توییتر برای مهندسی نرم‌ افزار با تمرکز بر deep learning (یادگیری عمیق) در هوش مصنوعی آماده مقایسه کنین:

سعی کنین به گونه ای کدنویسی کنین که در عین دقیق بودن به موقع ارائه بشن.

به نظر می ‌رسه پیام این عبارت بیش از سرعت روی تکامل متمرکزه که اولویت اصلی توییتر به شمار می ‌ره و باعث ارزش ‌آفرینی برای کارمندان می شه. همچنین به نظر می ‌رسه این عبارت به این اشاره داره که سریع بودن یکی از ضعف‌ های برنامه‌ نویسان محسوب می شه و سرعت زیاد اصولا باعث بروز خطاها و باگ ‌ها خطرناکی می شه که از سوی سازمان پذیرفته نیست.

اگر بخواهیم منصف باشیم، عبارت getting it right در همه فرصت‌ های شغلی توییتر دیده نمی شه. این موضوع تنها برای شغل هوش مصنوعی استفاده شده و دلیل اصلی این اینه که قدرت هوش مصنوعی تاثیر بسزایی روی جامعه خواهد داشت.

ضمن اینکه هنوز هم یکی از بزرگ ترین انتقادها نسبت به توییتر سرعت بسیار کم این شبکه اجتماعیه که طبیعتا قابلیت ‌ها و محصولات جدید طی سال‌ های گذشته تحت تاثیر این سرعت کم بودن. این سرعت نسبت به تغییرات و بهبود های فیسبوک برای ارائه‌ی سرویس‌ های جدید خیلی کمه.

خواسته توییتر در موقعیت شغلی جدید شاید سیاست یک کمپانی جهانی نباشه، ولی نشون می ده که چه در سر اون ها می ‌گذره.

آموزش توییتر

تفاوت های توییتر و فیسبوک

جوامع مجازی در زندگی آنلاین امروزی تاثیر بسزایی دارن. جوامع مجازی به بخش مهمی از زندگی روزمره برای کسب و کار ها تبدیل شدن. برای شروع کار در جوامع مجازی گزینه های مختلفی پیش رو دارین که می تونه کمی گیج کننه به نظر برسه.

یکی از سوال هایی که برای مردم پیش میاد اینه که چه تفاوتی میان توییتر و فیسبوک وجود داره. در اینجا بعضی از تفاوت های عمده ای که ثابت میکنه استفاده از هر دو سایت برای رسیدن به موفقیت لازمه رو به شما خواهیم گفت.

طول عمر محتوا

همونطور که بارها در بحث های مربوط به آموزش فیسبوک گفتیم، گزارش شده که ۹۲٪ از تمام فعالیت ها و تعامل با توییت در ساعت اول پس از ساخته شدن اتفاق می افته. با به روز رسانی وضعیت فیسبوک، تعامل می تونه برای ساعت، و حتی روز بیشتر شود. توییتر اساسا در زمان واقعی مکالمه متمرکزه، در حالی که فیسبوک بیش از یک مکالمه مداوم رو در بر می گیره.

ساختار توییتر کمتر در مورد دوستی های اجتماعی به کار می ره. مردم برای ارتباط با دوستان، اعضای خانواده، و افراد دیگه غالبا از فیسبوک استفاده می کنن. توییتر اجازه می ده تا مردم به پیروی از موضوعات مهم بپردازن. این دو مقوله کاملا از هم متفاوت هستن.

در حالی که محتوا در فیسبوک بی انتهاست، اطلاعات مربوط به توییتر همیشه در حال تغییره. اگه شما اخبار فوری رو می خواهید، توییتر جایی برای یافتن اونه. اما برای بدست آوردن محتوا، فیسبوک یک رسانه بزرگه.

 زمان بهینه برای ارسال متفاوته

به روز رسانی های فیسبوک در ظهر ها بسیار بیشتر از دیگه اوقات شبانه روزه. همچنین، چهارشنبه، محبوب ترین روز برای توییت کردنه در حالی که شنبه ها از محبوبیت بیشتری در فیسبوک داراست.

در سال ۲۰۱۲، سیاست ها و تغییراتی برای حفظ حریم خصوصی در فیسبوک و توییتر از طرف مدیریت این سایت ها به کار برده شد. فیسبوک نیز از این زمان به بعد به عنوان یک شرکت عمومی در دسترس مردم قرار داره.

طرح های جدید فیسبوک

سازمان اطلاعات، اخبار، تصاویر و به اشتراک گذاشتن پست ها در حال حاضر طبق یک جدول زمانی تنظیم شده. کاربران فیسبوک با پوشش پس زمینه بزرگ برای آثار هنری و شخصی و یا نام تجاری و همچنین یک تصویر گرافیکی وضعیت به مراتب بهتری نسبت به توییتر پیدا کردن.

فیسبوک و توییتر چه تفاوت هایی با هم دارن؟

پرطرفدار ترین شبکه اجتماعی کدام شبکه است؟ فیسبوک، توییتر، اینستاگرام یا … ؟

در یک بررسی آماری دقیق، روی رده سنی نوجوانان در امریکا، مشخص شده که در بین شبکه های اجتماعی که این روزها بیشتر مورد استفاده قرار می گیره، اسنپ چت، پرطرفدار ترین شبکه اجتماعیه. این بررسی آماری نشون می ده که فیسبوک نتوانسته خودش رو به اسنپ چت برسونه و اسنپ چت محبوب ترین شبکه اجتماعی بین نوجوانان امریکایی شناخته شده.

حتی با وجود اینکه سهام این شرکت و این شبکه های اجتماعی علی رقم انتظارات وال استریت، کاهش پیدا کرده، ولی میزان محبوبیت اش در بین رده سنی جوانان بیشتر هم شده. این نمودارها توسط موسسه Statista تهیه شده. بر اساس نتایج نظرسنجی دو سالانه انجام شده، سهم اسنپ چت بیش از بقیه شبکه های اجتماعی بازار بوده.

با اینکه اینستاگرام با افزودن ویژگی های جدید مثل استوری های اینستاگرام سعی داشت امسال، جای خودش رو بین کاربران مستحکم تر کنه و بر محبوبیت خود بیفزاید ولی در عمل، اسنپ چت شبکه اجتماعی محبوب تری شناخته شده. اما در رقابت بین فیسبوک و اینستاگرام، این بار اینستاگرام پیشی گرفته. به نظر می رسه فیسبوک از نتایج این بررسی آماری راضی و خوشحال نیست.

گوگل درباره بکلینک های فیسبوک و توییتر چه فکری می کنه؟

گوگل و دریافت لینک از شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و توئیتر، دریافت لینک از شبکه های اجتماعی مثل Facebook و Twiiter واقعا به چه اندازه می تونه برای سایت موثر باشه؟

امروز جناب مت کاتز با ظاهری با کاملا متفاوت این پرسش رو پاسخ خواهد داد که مسئله ای بسیار رایج در امر لینک بیلدینک بین وب مستران و مدیران سایته.

دریافت لینک از سایت های دیگه، یک روش عالی برای دریافت ترافیکه، اما لینک های دریافت شده در پلت فرم های جدیدی مثل فیسبوک و توئیتر چه جوری هستن؟

بهترین جواب

گوگل لینک ها رو نوعی رفتار تلقی می کنه، در این بخش از پیج رنک استفاده می شه پس گوگل می دونه که کدام سایت ها معتبر هستن، بهتره به تعداد لینک ها توجه نکنین بهتره ببینید که این لینک ها چه جوری اومدن.

اهمیت چندانی نداره که این لینک ها از کجا اومدن چه دات کام باشه و غیره، چه فیسبوک و یا چه توئیتر در حال حاضر چیزی که به نوعی جالبه اینه که شما باید در مورد فیسبوک و توئیتر خاطر داشته باشین.

در فیسبوک بسیاری از صفحات، برای دسترسی به لینک ها نیاز به ایجاد دوستیه که در این صورت گوگل نمی تونه به اون ها دسترسی داشته باشه اما لینک ها در صفحاتی که به صورت عمومی هستن گوگل می تونه به اون ها دسترسی پیدا کنه و به پیچ رنک این مورد بررسی قرار بده.

در صورتی که لینک ها در صفحه ای عمومی باشن، گوگل می تونه پیج رنک اون ها رو تحت تاثیر قراربده اما اگه صفحات قابلیت بازدید برای عموم رو نداشته باشه، طبیعتا گوگل نمی تونه به این ها دسترسی داشته باشه.

در توئیتر نیز بیشتر لینک ها به صورت نو فالو هستن و در بسیاری مواقع هم لینک های درون توئیتر به صورت اسپم می باشن و بسیاری دیگه از مردم نیز سعی بر این دارن که لینک های توئیتر رو شلوغ کنن پس گوگل با لینک های درون فیسبوک و توئیتر همان رفتاری رو می کنه که با سایت های دیگه می کنه.

نتیجه گیری در مورد ارزش لینک ها ی فیسبوک و توئیتر

با توجه به نکاتی که مت کاتز اعلام کرد، گوگل هیچ تفاوتی بین لینک های دریافتی از سایت های معمولی و سایت هایی مثل فیسبوک و توئیتر قائل نمی شه، ملاک اعتبار لینک ها برای گوگل، پیج رنکه، پس ممکنه که پیج رنک کمی در سئو و بهینه سازی موثر باشه.

اگه از کار کردن با توییتر زیاد سر درنمیارین، مقالات آموزش توییتر ما در وبسایت مدیر هاب می تونه مفید باشه.

 

آموزش شبکه های اجتماعی

ثبت نام در مدیر هاب برای مدیریت آسان شبکه های اجتماعی

شما با ثبت نام در مدیر هاب، به راحتی می تونین همزمان و یکجا روی شبکه های اجتماعی و اکانت ها خود مدیریت دقیق داشته باشین.

همچنین می تونین پست های خود را به گونه ای مدیریت کنید که پس از گذشت فواصل زمانی تعیین شده، به صورت خودکار، بدون نیاز به آنلاین شدن شما تکرار و منتشر بشن.

مدیر هاب این امکان رو برای شما فراهم کرده تا با استفاده از یک پنل کاربری، بتونین به صورت تیمی و گروهی روی شبکه های اجتماعی خود فعالیت داشته باشین و بازدهی بیشتری بگیرین.