خیلی ها از مدیر هاب می پرسند: آیا بازاریابی شبکه های اجتماعی واقعا می تواند نتیجه بخش باشد؟ بازاریابی شبکه های اجتماعی علاوه بر استراتژی، نیازمند خلاقیت هم هست. شاید در این مورد مطالب زیادی را خوانده باشید اما تاکید روی این موضوع اهمیت زیادی دارد. آنقدر مهم است که ۹۷ درصد بازاریاب ‌ها از شبکه‌ های اجتماعی استفاده می‌ کنند و ۷۸ درصد فروشنده ‌ها از آن برای فروش استفاده می ‌کنند.

البته منافع استفاده از این شبکه ‌ها فراتر از موضوع فروش است.

با این حال، کسب و کارهای زیادی هستند که از منافع شبکه‌ های اجتماعی استفاده نمی ‌کنند. در واقع ۵۰ درصد کسب و کارهای کوچک از شبکه ‌های اجتماعی استفاده نمی ‌کنند تا کسب و کارشان را توسعه بدهند. این یک آمار نگران کننده است. همچنین ۲۵ درصد هم قصد استفاده از این شبکه ‌های اجتماعی را ندارند.

مطمئناً بین افرادی که منافع زیادی را در شبکه‌ های اجتماعی می ‌بینند و آن هایی که حتی شروع نکرده ‌اند، تفاوت زیادی وجود دارد.

در ادامه یاد می ‌گیرید که بازاریابی اینترنتی شبکه ‌های اجتماعی چطور به کسب و کارتان کمک می ‌کند. بعضی منافع این کار شامل:

افزایش آگاهی از برند شما: شبکه ‌های اجتماعی باعث می ‌شوند تا افراد بیشتری در مورد شما و محصولات‌تان اطلاعات کسب کنند.

افزایش ترافیک: استفاده از شبکه ‌های اجتماعی و لینک کردن به وبسایت هم باعث افزایش ترافیک شما می ‌شود.

معرفی کردن محصولات و خدمات: این هم بهترین راه برای سرمایه‌گذاری روی بازاریابی است.

 

مدیریت شبکه ‌های اجتماعی در یک بستر

شما با ثبت نام در مدیر هاب، به راحتی می توانید همزمان و یکجا روی شبکه های اجتماعی و اکانت ها خود مدیریت دقیق داشته باشید.

همچنین می توانید به راحتی و بدون دانش خاص، پست های خود را در شبکه های اجتماعی تنظیم و زمانبندی کنید تا بدون نیاز به آنلاین شدن شما، آن ها در صفحات شما منتشر شوند.

شما می توانید امکانات هر یک از شبکه‌ های اجتماعی را در پلتفرم مدیریت و آنالیز شبکه‌ های اجتماعی مدیر هاب مشاهده نمایید.

آیا بازاریابی شبکه های اجتماعی واقعا جواب میدهد؟

۱. افزایش آگاهی از برند

افزایش آگاهی جامعه از برند یکی از مهم ‌ترین اهداف بازاریابی است. چرا که مشتری ‌ها می ‌خواهند برند هایی را بخرند که آن را می ‌شناسند. خوشبختانه شبکه‌ های اجتماعی این امکان را به شما می‌ دهند که برند خود را بسازید.

شبکه ‌های اجتماعی نسبت به شبکه‌ های سنتی منافع خود را دارند چرا که شما را به سرعت و آسانی در مقابل مردم قرار می ‌دهند. همچنین حتی زمانی که مشتری به برند شما فکر نمی‌ کند هم برند در معرض دید آن ها قرار می ‌گیرد.

نکته: به پروفایل و تصویر کاور خود دقت کنید. یکی از راه ‌های عالی برای ایجاد توجه به برند این است که از لوگوی خود به دقت استفاده کنید. البته نباید کاری کنید که حواس مخاطب هم پرت شود.

۲. در اطراف برند خود، تعاملی را با کاربران آغاز کنید

یک استراتژی موفق بازاریابی شبکه اجتماعی می‌ تواند باعث افزایش بحث و تبادل نظر در مورد برند و محصولات بشود.

نکته: وقتی مخاطبان شما در شبکه ‌های اجتماعی نظر می ‌دهند با آن ها ارتباط برقرار کنید. کاری کنید تا بدانند که فردی پشت برند قرار دارد. با آن ها مثل روبات برخورد نکنید و پیام‌ های کاملاً شخصی برای‌شان ارسال کنید.

روی به اشتراک گذاری محتوایی تمرکز کنید که کاربر را به مشتری تبدیل می‌ کند. بعضی از این راه‌ ها شامل:

از کاربران بخواهید در مورد محصول شما فیدبک ارائه کنند.

سوال ‌هایی با پایان باز بپرسید و اجازه بدهید کاربران به آن پاسخ بگویند.

می توانید برای گرفتن فیبدک بهتر و مدیریت کسب و کار اینترنتی خود در مدیر هاب ثبت نام کنید!

۳. یاد بگیرید چطور با مخاطبان خود از طریق شبکه‌ های اجتماعی ارتباط بگیرید

گوش کردن و نظارت روی شبکه‌ های اجتماعی در مورد بعضی موضوعات خاص، کمک می ‌کند تا به چیزهایی که برای کاربران مهم است پی ببرید و از ترندهای روز و مهم باخبر شوید.

به این صورت متوجه می‌ شوید که آن ها چه مشکلاتی دارند و برای این مشکلات محتوا تولید خواهید کرد. همین طور با زبان و آهنگ مکالمه مخاطبان هم آشنا می‌ شوید.

نکته: هر روز شبکه ‌های اجتماعی را دنبال کنید و ببینید مردم در صنعت شما، درباره چه چیز هایی حرف می ‌زنند. برای اینکار می ‌توانید از ابزاری مثل: Mention استفاده کنید.

۴. داستان برند خود را تعریف کنید

استفاده از شبکه‌ های اجتماعی یک راه خیلی خوب برای به اشتراک گذاری ماموریت و داستان برند شماست. داستان‌های موثر، اثر خیلی خوبی روی تصویر برند دارند. این داستان‌ ها می ‌تواند بلند یا کوتاه باشند که بستگی به میزان اثرگذار بودن آن دارد.

نکته: داستان افرادی که از محصول یا خدمات شما استفاده کرده‌اند را به اشتراک بگذارید. اگر آن ها فیدبک خوبی به شما داده ‌اند آن را به اشتراک بگذارید. این کار به دیگران نشان می ‌دهد که محصول شما چقدر موثر است.

۵. از طریق تحقیق روی مخاطبان، داده جمع‌آوری کنید

تحقیق روی مخاطبان مثل تحت نظر گرفتن شبکه‌ های اجتماعی می ‌ماند. با استفاده از آن متوجه می ‌شوید که مخاطبان از چه کلماتی استفاده می ‌کنند اما بیشتر روی بعضی محصولات خاص تمرکز دارد. شما از شبکه‌ های اجتماعی هم برای جمع ‌آوری این داده‌ ها می ‌توانید استفاده کنید.

نکته: فیسبوک و توئیتر به شما اجازه می ‌دهند تا به چنین داده ‌هایی دست پیدا کنید.

از کار کردن با شبکه های اجتماعی چیز زیادی نمی دانید؟ سری به مقالات آموزش تامبلر، آموزش فیسبوک، اینستاگرام و … بزنید!

۶. سرویس پشتیبانی از مشتریانی ارائه دهید که آن ها را خوشحال کند

مشتری‌ ها حالا انتظار دارند که شرکت ها درخواست ‌های آن ها را از طریق شبکه‌ های اجتماعی حل کنند. سرمایه‌گذاری روی بخش پشتیبانی مشتریان می ‌تواند یک رابطه معنادار بین شرکت و مشتری ایجاد کند.

شبکه‌ های اجتماعی اجازه می ‌دهد تا به سرعت به فیدبک مشتری پاسخ دهید.

۷. مشتریان وفادار برای خودتان بسازید

چه چیزی بهتر از اینکه یک سری مشتری وفادار به خود را به رایگان ایجاد کنید؟

مشتری‌ ها برندی را دنبال می ‌کنند که از آن لذت می ‌برند. جالب اینکه، ۵۳ درصد مشتریانی که برند شما را دنبال می‌ کنند احتمال دارد به آن وفادار باقی بمانند.

این یک رابطه مستقیم است. اگر مشتری شما را دنبال کند احتمال زیادی دارد که آن ها شما را به جای رقیب انتخاب کنند. همچنین اگر مشتری وفادار باشد ترافیک وبسایت را هم بالا تر می ‌برد.

نکته: مشتریان وفادار خود را خوشحال نگه دارید.

  • از طریق شبکه ‌های اجتماعی به آن ها کدهای تخفیف ارائه دهید.
  • سوالاتی با پایان باز مطرح کنید.
  • به آن ها کالاهایی ارزان مثل: استیکر، تی شرت، کلاه و … هدیه بدهید تا اثر بلندمدتی روی آن ها بگذارید.

استفاده از شبکه ‌های اجتماعی برای افزایش ترافیک

۸. ترافیک مستقیم به وبسایت شما

بازاریابی شبکه‌ های اجتماعی به فرستادن مستقیم مشتری ‌ها به وبسایت هم کمک می ‌کند. تقریباً غیرممکن است که همه ترافیک شما از طریق موتورهای جستجو بدست آید. کانال‌ های شبکه اجتماعی اجازه می ‌دهند تا منابع مختلف ترافیک ایجاد شوند.

با اینکه شبکه‌ های اجتماعی برای جذب ترافیک خیلی خوب هستند اما باید بدانید چه محتوایی را در چه زمانی و هر چند وقت یکبار در آن ها قرار دهید. شما که نمی ‌خواهید مشتری‌ ها از دست‌تان خسته شوند؟!

باید یک برنامه منظم داشته باشید. این طور محتوای ارسالی، موثر هم خواهد بود و زمان کافی برای بهینه‌سازی مطلب هم خواهید داشت.

نکته: از سرویسی مثل: bit.ly برای کوتاه کردن لینک ‌ها استفاده کنید. این لینک ‌ها، جای کم تری را می ‌گیرند.

۹. شبکه‌های اجتماعی می ‌توانند به لینک سازی هم کمک کنند

شبکه‌ های اجتماعی می ‌توانند اثر غیرمستقیم روی سئو هم داشته باشند. فرض کنید محتوایی نوشته ‌اید که بیش از ۱۰۰۰ نفر آن را به اشتراک می ‌گذارند. بعضی از دنبال کننده‌ های شما با دیدن پست، امکان دارد به آن لینک هم بدهند. موتورهای جستجو هم متوجه این موضوع می ‌شوند و رتبه بالاتری به شما خواهند داد.

گوگل و بینگ هر دو نتایج توئیت ‌ها را نمایش می ‌دهند. این برای موضوعات ترند هم خیلی مناسب است.

نکته: از ابزارهایی مثل: coschedule و Buffer برای به اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی استفاده کنید.

۱۰. رایگان است!

ایجاد پروفایل‌ های شبکه اجتماعی اکثرا رایگان است و می ‌توان روی آن ها محتوا قرار داد. قرار دادن محتوا روی این شبکه‌ ها اگر محتوای خوبی باشد می ‌تواند ترافیک خوبی را جذب کند. البته شما می ‌توانید با استفاده از گزینه ‌های تبلیغاتی، میزان دسترسی بیشتری به مخاطبان پیدا کنید.

نکته: مطالبی را منتشر نکنید که شبیه یک تبلیغ هستند. پست‌ های شما را شبیه به اسپم می ‌کند.

 

ثبت نام در مدیر هاب

مدیر هاب این امکان را برای شما فراهم می کند که به تجزیه و تحلیل مدیریت خود در شبکه های اجتماعی بپردازید و نقاط ضصف و قدرت خود را شناسایی کنید. همچنین با ثبت نام در مدیر هاب، به راحتی می توانید همزمان و یکجا روی شبکه های اجتماعی و اکانت ها خود مدیریت دقیق داشته باشید.

همین حالا ثبت نام کنید و ۷ روز به رایگان از امکانات ما برای مدیریت شبکه های اجتماعی استفاده کنید.