امروز به بهانه مقاله تTwitter Analytics برای بازاریابان دیجیتال آمده ایم تا باز هم درباره بازاریابی شبکه های اجتماعی با هم صحبت کنیم.
با مدیر هاب همراه باشید
توییت کردن بیهدف و برنامه هیچ فایدهای ندارد. چه قصد داشته باشید که صفحه خود را در بازاریابی توییتر راه بیندازید و چه به فکر شروع یک کمپین باشید، Twitter Analytics میتواند به شما کمک کند که ایدههایتان را بهتر عملی کنید. در فضایی که روزی حداقل ۵۰۰ میلیون توییت جدید وجود دارد، داشتن اطلاعات کافی و استفاده صحیح از آنها، باعث خواهد شد افراد بیشتری شما را ببینند.
ورود به پنل Twitter Analytics بسیار آسان است. کافی است روی تصویر پروفایل خود کلیک کرده و گزینه Analytics را انتخاب کنید.
داخل Twitter Analytics چه خبر است؟
داخل پنل توییتر آنالیتیکس، آمارها و گزارشهای فراوانی به چشم میخورند. در اینجا به تعدادی از آنها که برای بازاریابهای دیجیتال بیشترین اهمیت را دارند اشاره خواهیم کرد.
۱. Top Tweet
Top Tweet یعنی توییتی که بیشترین تعداد Impression (میزان بازدید) را در یک ماه به خود اختصاص داده است. بررسی توئیتی که بیشترین بازدید را داشته به شما کمک میکند مسیر خود را در توئیتر بهتر پیدا کنید.
۲. New Followers
شما به عنوان یک کاربر گاهی مطلبی را میپسندید و گاهی هم بعد از مشاهده آن مطلب، به کانال یا صفحه مورد نظر میروید تا محتوای مشابه بیشتری ببینید. بالا رفتن تعداد دنبالکنندگان یعنی اینکه دارید خوب عمل میکنید و کاهش سرعت رشد تعداد این افراد، احتمالا نشانهای است از اینکه قسمتی از مسیر را دارید اشتباه پیش میروید.
۳. Top Follower
عبارت Top Follower در اینجا یعنی کسی که از بقیه دنبالکنندگان شما فالوورهای بیشتری دارد. از آنجا که فیو کردنها، ریپلایها و منشنها به کاربران دیگر هم نمایش داده میشود، دنبالکنندههای پر طرفدار افراد بیشتری را به سمت صفحه شما خواهند کشید.
۴. Top Mention
بین توییتهایی که کاربران در آنها شما را منشن کردهاند، آن توییتی که بیشترین تعداد دیدهشدن را به خود اختصاص داده به عنوان Top Mention شناخته میشود. گذاشتن تمرکز بیشتر روی Top Mention ها و فعالیت زیر آنها، طبعا باعث دیده شدن شما توسط کاربران بیشتری خواهد شد.
۵. Engagements
Engagement ها عبارت هستند از هر کیلکی که روی توییتهای شما خورده است. باز کردن عکسها، ورود به لینکها، ریپلایها، باز کردن پروفایل یا هر کار مشابهی “Engagement” محسوب میشود. این کلیکها یعنی اینکه توانستهاید توجه کسی را جلب کرده و آن شخص تلاش کرده که با شما بیشتر آشنا شود. تعداد Engagement ها میتواند به شما نشان دهد که Call to Action های شما چطور عمل میکنند.